Soru Poco Launcher Eksikleri

Aeternum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.4 Global
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İlk defa Poco telefon kullanıyorum ve launcherı hakkında sorunlarım var. Uygulama çekmecesinin kapatılamaması , ön kameranın zoom sorunu, özelleştirmelerin az olması gibi. Bu tür sorun ve eksikliklerin düzeltileceği hakkında bir bilgi var mı yoksa böyle devam edecek mi ?

Aeternum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
7
Bu durum normal değil öyleyse, sorunun başka nereden olacağı aklıma gelmiyor şuan. Normalde uygulama çekmecesi haricinde görsel olarak bu tür farklılıyor yok poco da sorun size özel görünüyor.
Endonezya sürümünü kurmam garantiye etki eder mi ?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Endonezya sürümünü kurmam garantiye etki eder mi ?

Son günlerde bazı konularda Bootloader kilidini açmadan normal güncelleme yapar gibi başka tabandaki sürümlere geçilebildiğine dair konular var ancak şahsen hiç bu şekilde denemedim. Eğer bu şekilde geçebilirseniz garantiye etki etmesi pek olağan değil. Forumda ilgili konulara göz atmanızı tavsiye ederim.

Normal şekilde Bootloader açılıp sürüm değiştirirseniz garantiniz geçersiz olacaktır. Fakat geçtiğimiz aydı yanlış hatırlamıyorsam, bu forumdan bir arkadaş Bootloader kilidini açıp farklı sürümler denemişti fakat batarya sorunu olduğı şüphesiyle cihazı tekrar kendi rom sürümüne geçirip Bootloader kilidini geri kapattı ve garantiye gönderip batarya değişimini sağladı.

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Xiaominin poco arayüzü zaten çok saçma bi hamle hatta poco markasida öyle bence keşke çinde redmi k40 olarak tanittiklarini yine redmi markası altında çıkarsa arayüzde redmi arayüzü olurdu. Globaldeki poco cihazlar çindeki redmi cihazlar aslında.
Bence bunun nedeni daha az kasan launcher kullanmaya çalışmaları poco launcher her özellikten kısık bir durumda ama buda onun daha hızlı çalışmasını sağlıyor

Ama gerçektende aynı cihaz redmi olarak çıkınca her şey değişiyor onda kasmıyor bunda niye ozaman bu gaip özellikler var?

Xiaominin hiçbirşeyi mi düzgün olmaz ya

Oyla:
Üst Alt