Poco başlatıcı uygulaması güncel. Uygulama çekmecesini kapatamamam en büyük sinir bozucu şey benim için , üstelik kötü tasarlanmış yukarıdan aşağıya kaydırıp bulmak çok sıkıcı. Harici uygulamalar da kullanmak istemiyorum. Poconun başlatıcısını güncelleme adına çalışmaları var mı ?
Ekteki fotoğrafta whatsapp mesajının kişi fotoğrafı genel bildirim paneline uymayan keskin kenarları bile beni rahatsız ediyor.
Bu konuda fazla duyarlı olabilirim ama diğer arayüzlerde görmediğim bir sorun bu.
Öncelikle Poco da simgeler yada bildirimler bu şekilde kare değiller. Normal miui deki gibiler.Sizde böyle olması normal değil. Eğer geliştirici seçenekleri altındaki MIUI optimizasyonu ayarı varsa ve bunu kapattıysanız bu tür sorunlar olabilir. Ayrıca bildirim ayarları kısmında "Bildirim çubuğu" ayarını Android olarak ayarlamayı deneyin. Eğer bu da sorunu çözmezse temalardan farklı bir kaç tema deneyin ve en son tekrar varsayılan temaya dönmeyi deneyin.
Uygulama çekmecesi sorununa yapacak çok bir şey yok. Uygulamalara erişilebilir tek yer orası olduğu için kapatılamıyor. Standart android yapısı.
Belli belirsiz aralıklarla uygulama güncelleniyor. Google Play üzerinden stabil versiyonu apkmirror üzerindende tüm versiyonların güncellemelerini takip edebilirsiniz.
Başlatıcı haricinde aslında miui ve poco arasımda bir fark yok. Sistem aynı. Cihazınız üçin Endonezya yada Xiaomi.eu rom sürümlerini deneyebilirsiniz, bildiğim kadarıyla bu sürümlerde Miui başlatıcılar yüklü olarak geliyor.