Sohbet Poco lar kronik WiFi ve şebeke sorunlu mu?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kamera, İşlemci, Ram vs. tüm kategoriler incelendiğinde de Redmi telefonun Xiaomi veya Poco'dan daha önde olduğu görülüyor

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Kamera konusu Xiaomi tüm modellerde, Poco olsun Redmi olsun hatta Mi 14 ultra olsun çetenfirli. Kamera yazılımı işini beceremiyormu desek? Yoksa bilerek mi böyle yapıyor desek bilemedim. Benim Poco X5 Pro 108mp fena değil ama GCam ile harika foto ve video çekiyor. Anlaşılmaz bir durum.
Aynen öyle birşeyde var, bak o kadar leica ile ortak oldu ama hala rakiplerinin bir tık gerisinde maalesef honor, vivo, Huawei saymıyorum bile gerisinde, bence iş yazılımda bitiyor yazılımı düzeltmedikleri takdirde p1000 lenside koysalar pek birşey değişmeyecek.

Acaba lobiler sen en fazla bu kadar ilerleyebilirsin mi diyor, zira Huawei fazla ilerledi durumu ortada, honor ile kağıt üzerinde ayrılmak zorunda kaldılar.

Ben note 10 pro dan memnunum açıkçası çıkar çıkmaz aldım sayılır şuan iki sıkıntısı var, ekran kaydında aşırı donuyor kayıt yapamıyorum bide sim kart etkinleştiremiyorum, etkinleştiremediğim içinde sms ve arama kaydı yedeklenmiyor, foruma konu açtım çözümü gelmedi artık aldığım yere ankamall mistore a gidecem.

Model olarak note serisi hoşuma gidiyor bugün yenilesem poco x yerine note pro yada pro plus alırım.

Daha üst segmente para vermem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera, İşlemci, Ram vs. tüm kategoriler incelendiğinde de Redmi telefonun Xiaomi veya Poco'dan daha önde olduğu görülüyor
Redmi candır 🤗

Oyunla işim yok poco almam Xiaomi ye gerek yok o kadar para vermem.

RyZENn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
musa
Cihazım
POCO F3
Konular
11
wifi ve şebeke sorusundan sonra, hemen nasıl kamera test ve değerlendirme işlemine geçtiniz :)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

yani redmi telefonlar xiaomi ve poco dan iyi ? illa bir yarış olacak biri diğerinden iyi olacak yani çine özel satılan redmi k70 ultra cihaz global de hangi isimle satılıyor ?

veya şu 2 cihazdan hangisi iyi
bu iki cihazın yazılımı

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Ben iyi ve kötü karşılaştırması yapmadım hocam. Sadece arkadaşın bilgisinin yanlış olduğunu göstermek istedim

Son düzenleme:

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14

Global olarak üretilen üst segment bir Redmi cihaz yok. Çin'e özel cihazlar ile Global cihazları karıştırmayın. Xiaomi > POCO > Redmi diye sıralanıyor.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
wifi ve şebeke sorusundan sonra, hemen nasıl kamera test ve değerlendirme işlemine geçtiniz :)
Keyifsizim kafam çok bulanık ne yaptığımı bende bilmiyorum çok kötüyüm hayatımı sonlandırmayı bile düşünüyorum

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Global olarak üretilen üst segment bir Redmi cihaz yok. Çin'e özel cihazlar ile Global cihazları karıştırmayın. Xiaomi > POCO > Redmi diye sıralanıyor.
2 numaralı mesajımda aynı sıralamayı bende yapmıştım. Konu genelinde global, yurt içi, yurt dışı, çin cihazı gibi özelliklerden bahsedilmedi hiç. Sadece konu sahibi kendi bilgisine göre bir sıralama yapmış, bende kendi bilgime göre bir düzeltme yaptım

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
4 yıldır Poco X3 NFC kullanıyorum. Hiç sorunla karşılaşmadım.
Bir tanede oğluma aldım.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi'nin üretim stratejisi şöyledir:
Mix serisi: Premium
Mi serisi (yeni adıyla Xiaomi): Amiral ve üst segment
Redmi Note Serisi: Orta-üst segment
Redmi Serisi: Giriş segmenti

Poco F serisi: Üst segment
Poco X serisi: Orta segment
Poco M ve C serisi: Giriş segment

Poco ve Redmi Marka sınıfı olarak aynıdır ve Xiaomi'nin altındadır. Vestel-Regal gibi.

Bu sınıflandırma, cihazlarda kullanılan parça ve devrelerin performansları yanında kullanılan tüm malzemelerin kaliteleri ile de ilgilidir. Anakartın pertinax materyalinden tutun, kullanılan lehimleme tekniklerine kadar farklılık gösterebilir. Fiyatlandırmayı da bu belirliyor. Olaya sadece performans olarak bakmayın. Öyle olursa güncel bir giriş seviyesi telefon bile Mix premium serisinden örneğin Mix2'den daha performanslı olabilir.

Üst Alt