Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamera konusu Xiaomi tüm modellerde, Poco olsun Redmi olsun hatta Mi 14 ultra olsun çetenfirli. Kamera yazılımı işini beceremiyormu desek? Yoksa bilerek mi böyle yapıyor desek bilemedim. Benim Poco X5 Pro 108mp fena değil ama GCam ile harika foto ve video çekiyor. Anlaşılmaz bir durum.
Aynen öyle birşeyde var, bak o kadar leica ile ortak oldu ama hala rakiplerinin bir tık gerisinde maalesef honor, vivo, Huawei saymıyorum bile gerisinde, bence iş yazılımda bitiyor yazılımı düzeltmedikleri takdirde p1000 lenside koysalar pek birşey değişmeyecek.
Acaba lobiler sen en fazla bu kadar ilerleyebilirsin mi diyor, zira Huawei fazla ilerledi durumu ortada, honor ile kağıt üzerinde ayrılmak zorunda kaldılar.
Ben note 10 pro dan memnunum açıkçası çıkar çıkmaz aldım sayılır şuan iki sıkıntısı var, ekran kaydında aşırı donuyor kayıt yapamıyorum bide sim kart etkinleştiremiyorum, etkinleştiremediğim içinde sms ve arama kaydı yedeklenmiyor, foruma konu açtım çözümü gelmedi artık aldığım yere ankamall mistore a gidecem.
Model olarak note serisi hoşuma gidiyor bugün yenilesem poco x yerine note pro yada pro plus alırım.
yani redmi telefonlar xiaomi ve poco dan iyi ? illa bir yarış olacak biri diğerinden iyi olacak yani çine özel satılan redmi k70 ultra cihaz global de hangi isimle satılıyor ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
veya şu 2 cihazdan hangisi iyi
bu iki cihazın yazılımı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Global olarak üretilen üst segment bir Redmi cihaz yok. Çin'e özel cihazlar ile Global cihazları karıştırmayın. Xiaomi > POCO > Redmi diye sıralanıyor.
Global olarak üretilen üst segment bir Redmi cihaz yok. Çin'e özel cihazlar ile Global cihazları karıştırmayın. Xiaomi > POCO > Redmi diye sıralanıyor.
2 numaralı mesajımda aynı sıralamayı bende yapmıştım. Konu genelinde global, yurt içi, yurt dışı, çin cihazı gibi özelliklerden bahsedilmedi hiç. Sadece konu sahibi kendi bilgisine göre bir sıralama yapmış, bende kendi bilgime göre bir düzeltme yaptım
Xiaomi'nin üretim stratejisi şöyledir:
Mix serisi: Premium
Mi serisi (yeni adıyla Xiaomi): Amiral ve üst segment
Redmi Note Serisi: Orta-üst segment
Redmi Serisi: Giriş segmenti
Poco F serisi: Üst segment
Poco X serisi: Orta segment
Poco M ve C serisi: Giriş segment
Poco ve Redmi Marka sınıfı olarak aynıdır ve Xiaomi'nin altındadır. Vestel-Regal gibi.
Bu sınıflandırma, cihazlarda kullanılan parça ve devrelerin performansları yanında kullanılan tüm malzemelerin kaliteleri ile de ilgilidir. Anakartın pertinax materyalinden tutun, kullanılan lehimleme tekniklerine kadar farklılık gösterebilir. Fiyatlandırmayı da bu belirliyor. Olaya sadece performans olarak bakmayın. Öyle olursa güncel bir giriş seviyesi telefon bile Mix premium serisinden örneğin Mix2'den daha performanslı olabilir.