Mod Poco için gereksiz sistem uygulamalarını kaldırma modülü

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Arkadaşlar merhaba. Poco X3 GT cihazım için kendi hazırladığım magisk modullerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Muhtemelen Xiaomi ve Redmi cihazlarda da çalışıyordur. Proje sayfası şu:

Moduller; stage 1 ve stage 2 şeklinde. Stage 1 çoğu gereksiz uygulamayı kaldırmak için yeterli. Stage 2 ise her kullanıcının kaldırmak istemeyeceği programlar için tek tek hazırlanmış paketlerden oluşmakta.

Modülleri şuradan indirebilirsiniz:

Ayrıca modüllerin otomatik güncelleme özelliği mevcut, Yani gerekli güncellemeleri doğrudan magisk üzerinden yapabilirsiniz.

Projeyi beğendiyseniz, github üzerinden yıldız verirseniz sevinirim :) Eklenmesini istediğiniz uygulamalar olursa, github üzerinden issue oluşturabilirsiniz.

Gref

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Mi max
Konular
0
deneyen var mı?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
sadece poco içinmi yoksa farklı model telefonlarda da sorunsuz işe yararmı örn mi 6 ?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Arkadaşlar merhaba. Poco X3 GT cihazım için kendi hazırladığım magisk modullerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Muhtemelen Xiaomi ve Redmi cihazlarda da çalışıyordur. Proje sayfası şu:

Moduller; stage 1 ve stage 2 şeklinde. Stage 1 çoğu gereksiz uygulamayı kaldırmak için yeterli. Stage 2 ise her kullanıcının kaldırmak istemeyeceği programlar için tek tek hazırlanmış paketlerden oluşmakta.

Modülleri şuradan indirebilirsiniz:

Ayrıca modüllerin otomatik güncelleme özelliği mevcut, Yani gerekli güncellemeleri doğrudan magisk üzerinden yapabilirsiniz.

Projeyi beğendiyseniz, github üzerinden yıldız verirseniz sevinirim :) Eklenmesini istediğiniz uygulamalar olursa, github üzerinden issue oluşturabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, belirttiğiniz modülleri KSU ile Poco X 3 Pro telefonuma yükledim. HyperOS Global v1.0.6 UMAEUXM kullanıyorum. Ben Stage1 ve bazı önemsiz Stage2 modüllerini kurdum. Modülleri kurduktan sonra gereksiz gördüğüm uygulamaları nasıl kaldıracağım ?

Hocam, belirttiğiniz modülleri KSU ile Poco X 3 Pro telefonuma yükledim. HyperOS Global v1.0.6 UMAEUXM kullanıyorum. Ben Stage1 ve bazı önemsiz Stage2 modüllerini kurdum. Modülleri kurduktan sonra gereksiz gördüğüm uygulamaları nasıl kaldıracağım ?
Modülleri KSU ile kurmakla kaldırmış mı oluyorum ?

Son düzenleme:

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30

Modülleri KSU ile kurmakla kaldırmış mı oluyorum ?
Modülleri kurup cihazı yeniden başlattıktan sonra Ayarlar>Uyguulamalar bölümünde kaldırdığınız uygulamaların güncellemelerini de manuel olarak dilmeniz gerekebiliyor.

Ayrıca modülün geliştirmesini uzun süre önce bıraktım, yeni Android romlarda çalışıp çalışmadığından emin değilim

Üst Alt