Soru Poco F8

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
9
Merhaba artık mi6 efsaneye veda zamanı geliyor. Poco F8 ultra niyetim var ama sitede bu telefonla ilgili herhangi birşey bulamadım. Acaba pahalı olduğu için mi kimse pek ilgilenmiyor. Ne tavsiye edersiniz.

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Merhaba artık mi6 efsaneye veda zamanı geliyor. Poco F8 ultra niyetim var ama sitede bu telefonla ilgili herhangi birşey bulamadım. Acaba pahalı olduğu için mi kimse pek ilgilenmiyor. Ne tavsiye edersiniz.
Şuan snapdragon işlemciler için server kapalı, açılırmı? Yada ne zaman açılır? Bilinmez. Ondan alırsanız server kayıt yaptıramazsınız.

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
9
Açıkçası 60'ı gözden çıkardım. Şu an mi6 kullanıyorum yaklaşık 8 sene oldu arka kamerası bozuldu yaptım ama tekrar bozuldu. Aldığım telefonları kullanmak üzere alırım 1 2 sene arayla telefon değiştirmiyorum. O yüzden F8 ultra ve bu civarda hangi telefonu önerirsiniz? Gen 5 olduğu için ve fiyat olarak ta diğerlerine göre kabul edilebilir olduğu için düşünüyorum.

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Açıkçası 60'ı gözden çıkardım. Şu an mi6 kullanıyorum yaklaşık 8 sene oldu arka kamerası bozuldu yaptım ama tekrar bozuldu. Aldığım telefonları kullanmak üzere alırım 1 2 sene arayla telefon değiştirmiyorum. O yüzden F8 ultra ve bu civarda hangi telefonu önerirsiniz? Gen 5 olduğu için ve fiyat olarak ta diğerlerine göre kabul edilebilir olduğu için düşünüyorum.
Yani dediğim gibi şuan MTK cihaz almak daha mantıklı, bence 15T Pro alsanızda (telefonu ne amaçla kullanıyorsunuz bilmiyorum ama) bence gayet işinizi görür. 15T pro şuan 28 bandında.

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
9
Forumda poco sayfasında da F8 pro veya ultra ilgili başlık olmamasının bir nedeni var mı?

berkaltay03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Altay
Cihazım
Mi Note 3 - M34
Konular
0
poco f8 ultra için ekran koruyucu tavisyesi olan var mı , karartmalı istemiyorum

Üst Alt