Soru Poco F8

engsen7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Poco F8 Ultra
Konular
0
Evet biraz bakındım kernelsu daha verimliymiş magisk göre. Mi6 için magiskle rootlamıştım. Amacım tamamen reklam derdinden kurtulmak. Host dosyası çok iyiydi. Ne uygulama ne de sitelerde hiç bir yerde reklam çıkmıyordu. rootlul pek fazla işim olmuyor o yüzden host atıp kaldırırım diye düşündüm.

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Cubic-ADBLOCK kullanıyorum. Ksu ilegüzel.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engsen7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Poco F8 Ultra
Konular
0

engsen7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Poco F8 Ultra
Konular
0
kernelSu ile root yapmayı başaramadım. İşlemlerin şu şekilde:
-tgz rom indirdim(fastboot yazanı), içindeki boot.img ve init_boot.img dosyalarını telefona kopyaladım.
-kernelsu son sürüm indirip telefona kurduktan sonra çalıştırıp dosya seç menüsünden önce boot.img seçip flasladım
-telefonu fastboot modunda açıp kernelsu'nun çıkardığı dosyayı telefona flashadıktan sonra telefonu yeniden başlattığımda kernelsu açınca kurulmadı yazıyor.
Sonra aynı işlemleri init_boot.img dosyası için yaptığımda ise telefon sürekli fastboot modunda açılıyor. Tekrar boot.img flashlayınca da normal açılıyor ama root olmuyor sanırım.
Telefonda global rom yüklü

engsen7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Poco F8 Ultra
Konular
0
kernelSu ile root yapmayı başaramadım. İşlemlerin şu şekilde:
-tgz rom indirdim(fastboot yazanı), içindeki boot.img ve init_boot.img dosyalarını telefona kopyaladım.
-kernelsu son sürüm indirip telefona kurduktan sonra çalıştırıp dosya seç menüsünden önce boot.img seçip flasladım
-telefonu fastboot modunda açıp kernelsu'nun çıkardığı dosyayı telefona flashadıktan sonra telefonu yeniden başlattığımda kernelsu açınca kurulmadı yazıyor.
Sonra aynı işlemleri init_boot.img dosyası için yaptığımda ise telefon sürekli fastboot modunda açılıyor. Tekrar boot.img flashlayınca da normal açılıyor ama root olmuyor sanırım.
Telefonda global rom yüklü
Sorunu araştırmalarım sonucunda KernelSU android 16 ile uyumsuz onun yerine kernelSu-Next kurarak yaptım. Ayrıca komut satırında ise init_boot kullanmalıymışım. KernelSu-Next çalışıyor yazıyor. Benden sonra sorun yaşayanlar için örnek olabilir.

Üst Alt