Merhabalar öncelikle herkese

Ben de bu cihazı satın aldım. Daha yeni sayılır, 1 ay gibi bir süre oldu.
Cihazdan genel olarak memnunum hatta çok memnunum diyebilirim. Öncesinde x6 pro kullanıyordum ama batarya ömrü beni çileden çıkarmıştı. O yüzden snapdragonlu ve pili daha iyi bir cihaza geçmek istedim. Ve doğru bir cihaz seçimi yaptığımı düşünüyorum.
Öncelikle cihaz sıcak hava koşullarına rağmen çok fazla ısınmıyor. Özellikle x6 prodan sonra bu konuda mutlu etti bu cihaz beni.
(Ancak cihaz kutudan çıktığı sürümdeyken ısınıyordu, son sürüm Hyper 2.1'e güncelledikten sonra bu sorun sona erdi.)
İşlemci güç verimliliği konusunda son derece başarılı. Snapdragon yine farkını ortaya koymuş bu konuda da.
Telefonu alıp şu anki son süreme güncellediğimde antutu testi yapmıştım ve 2m üzerinde bir puan yakalamıştım.
Oyun çok oynamıyorum aslında, genel kullanım için aldım daha çok. Ama almışken de uzun süre sorunsuz ve akıcı kullanabileceğim bir cihaz olsun istedim. Ve bu anlamda kesinlikle hiçbir olumsuzluk yaşatmadı şu an için bana.
Pil zaten tartışmaya kapalı. Hyper gibi saçma ve ağır bir sisteme rağmen genel kullanımda yüksek parlaklığa rağmen geçen gün 10 saat ekran süresi aldım mesela. Ki bu süre Hyper'a göre gerçekten çok iyi. İlerde bir aosp rom yüklesem abartmıyorum en az 13-14 saat verir rahat.
Ek olarak sistemdeki çoğu modelde gizli olan bazı özelliklerin ve ai özelliklerinin kilidinin açık olması çok güzel olmuş.
Kamera ise gayet güzel ve yeterli işler çıkarıyor fakat ön kamerayı biraz yetersiz buldum. Umarım güncelleme ile ön kamera performansı yapay zeka ve işlemci desteğiyle daha iyi bir hale gelir.
Galeri uygulamasındaki yapay zeka ile fotoğraf netleştirme özelliği harika olmuş ve çok iyi iş çıkarıyor. Özellikle ön kameradan düşük ışık koşullarında çektiğim fotoğraflar için kullanıyorum bu özelliği.
Genel olarak aklıma geldiği kadarıyla yorumum bu şekilde. Eğer aklınıza takılan başka konular varsa sorabilirsiniz. Yanıtlarım uygun oldukça.
Alan ya da almayı düşünen diğer arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun diyorum. İyi forumlar herkese