Soru poco f6 ve f7 direnç yada server kayıt mümkün mü..

carloska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
LineageOS
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
f6 veya f7 serilerinden birini almayı düşünüyorum çoğu kayıtsız fakat server kapalı olduğu için server kayıt olmuyor diye okudum forumlarda eğer olmuyorsa bu serilere direnç kaydı mümkün mü

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Açıldı artık server kayıt oluyor.

Oyla:

carloska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
21
cevap için teşekkürler... aynı soruyu özel mesajla size sormuştum fakat mesaj ulaşmadı sanırım

Oyla:

erdemozgor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi Ultra 14
Meslek
Sağlık Personeli
Konular
1
f6 veya f7 serilerinden birini almayı düşünüyorum çoğu kayıtsız fakat server kapalı olduğu için server kayıt olmuyor diye okudum forumlarda eğer olmuyorsa bu serilere direnç kaydı mümkün mü
Eşimde aynı telefon mevcut daha önce mi ultra 14 için eski sistemde server kayıt yaptırdığım kişiye sorduğum zaman en son kapalıydı dün görüştüm yeni sistem gelmiş 2 imei lazım ikiside ya xiaomi ya redmi ya poco olacak çift imei tr kayıtlı olacak onların 2 imeisi yeni cihaza yazılıyormuş fiyat verdi bana yakında yaptırıcam imei arıyorum bende forum kurallarına tam hakim olmadığım için yönlendirme yapmadım

Oyla:

carloska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
21
Eşimde aynı telefon mevcut daha önce mi ultra 14 için eski sistemde server kayıt yaptırdığım kişiye sorduğum zaman en son kapalıydı dün görüştüm yeni sistem gelmiş 2 imei lazım ikiside ya xiaomi ya redmi ya poco olacak çift imei tr kayıtlı olacak onların 2 imeisi yeni cihaza yazılıyormuş fiyat verdi bana yakında yaptırıcam imei arıyorum bende forum kurallarına tam hakim olmadığım için yönlendirme yapmadım
konuya cevap veren H.kadioglu bu işle ilgileniyor özelden size yardımcı olur sanırım

Oyla:
Üst Alt