Yardım Poco F6 Rom önerisi

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
194
Estağfurullah hocam en doğrusunu yapıyorsunuz bende bu yola girdim açıkçası 😁

Sözüm meclisten dışarı. bu işlerin çılkı çıktı artık, nasıl rahat ediyorsan öyle kullan güvenliğini ihmal etme yeterli.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
Sözüm meclisten dışarı. bu işlerin çılkı çıktı artık, nasıl rahat ediyorsan öyle kullan güvenliğini ihmal etme yeterli.
Kesinlikle hocam bir de bir yerden sonra yoruyor artık yedekleri taşı uygulamaları kur vs vs uğraşmak istemiyor insan dediğiniz gibi nasıl rahat ediyorsa öyle devam etmeli insan

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
194
Kesinlikle hocam bir de bir yerden sonra yoruyor artık yedekleri taşı uygulamaları kur vs vs uğraşmak istemiyor insan dediğiniz gibi nasıl rahat ediyorsa öyle devam etmeli insan

2000 yılından bu yana Android üzerinde yapmadığım ib..lik kalmadı, gece sabahlara kadar şunu yapayım bunu yapayım diyerek denemediğim yapmadığım ROM kalmadı ama hepsi boş, beni tanıyanlar bilir inanın Android yazılımda istediğin herşeyi yaparsın ama herşeyden önce güvenlik yine güvenlik...

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
2000 yılından bu yana Android üzerinde yapmadığım ib..lik kalmadı, gece sabahlara kadar şunu yapayım bunu yapayım diyerek denemediğim yapmadığım ROM kalmadı ama hepsi boş, beni tanıyanlar bilir inanın Android yazılımda istediğin herşeyi yaparsın ama herşeyden önce güvenlik yine güvenlik...
Hocam çok haklısınız Redmi Note 4X Doğubanka geldiği günden beri bende yazılım işleri içindeyim çok cihaz kullandım çok kurcaladım şimdi bende dinlenme moduna geçtim 😁

Üst Alt