- Adım
- 7
- Cihazım
- Minote 3
- Konular
- 5
Çok teşekkürler
Yükleyebilirsiniz.twrp yüklemeden bilgisayardan elite romu fastboot modunda yükleyebiliyor muyuz?
Nasıl yükleyeceğim? Eu romu yükleyebilirim ama elite romu yükleyemedim. Eu romu yüklerken first instal dosyası vardı ona tıklayınca y yazınca yükledi ama elite romu açınca first instal dosyası yok. Windows install dosyası var. Onu açınca da devam etmek için bir tuşa basın diyor, basınca da ekran kapanıyor ve yüklemiyorYükleyebilirsiniz.
O şekilde yüklenmesi gerekiyor, muhtemelen başka bir sorundan kaynaklanıyor durum. Kesin olan bir şey varsa o da romun Hybrid yani hem TWRP hem Fastboot ile yüklenebiliyor olması. Muhtemelen hata başka bir noktadan kaynaklaniyor.Nasıl yükleyeceğim? Eu romu yükleyebilirim ama elite romu yükleyemedim. Eu romu yüklerken first instal dosyası vardı ona tıklayınca y yazınca yükledi ama elite romu açınca first instal dosyası yok. Windows install dosyası var. Onu açınca da devam etmek için bir tuşa basın diyor, basınca da ekran kapanıyor ve yüklemiyor
Merhaba en başından sorunsuz bir şekilde kurulum yapabileceğim bilgilendirici bir video var mı?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Supported Devices: Poco F5 Pro / Redmi K60 - Mondrian
Rom Name: EliteHyper LiteRom
Version: Android 14
HyperOs
Kurulum Adımları
Bootloader Kilidi Açık Olmalıdır
Fastboottan aşağıda verdiğim twrp'yi yükleyin ve twrp modunda yeniden başlatın
Temiz bir kurulum için "Format Data" yapın Bu işlemi yapmak sahip olduğunuz bütün verilerin silinmesine neden olacaktır o yüzden yedek almanızda fayda var
Ardından indirdiğiniz "Elite Rom"u flashlayın ve yeniden başlatın
Kurulum sonrası TWRP romda gömülü OFOX olduğu için OFOX yüklenecektir.
İNDİRME BAĞLANTILARI
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
TWRP
TWRP A14 HYPEROS