- Adım
- Guven
- Cihazım
- Redmi K60
- Konular
- 36
Ben twrp ile yaptım. Yüklü ise yapablrsnBeyler bende k60 eu rom var bunu nasıl globale çevirebiliriz
Ben twrp ile yaptım. Yüklü ise yapablrsnBeyler bende k60 eu rom var bunu nasıl globale çevirebiliriz
Maalesef yüklü değilBen twrp ile yaptım. Yüklü ise yapablrsn
Fasboot uzerindende olur fakat onun işleyişini bilmiyorum. Forumda diğer arkadaşlar yardımcı olurMaalesef yüklü değil
Isınma oluyor bende de. Oyun oynamadığım için donmaları bilmiyorum.Bende 1.0.3 hyperos global rom var.Sizde var mı bilmiyorum ama bende bu güncellemeden sonra ısınma sorunu ve oyunlarda donma oluyor siz bunu yaşıyormusunuz ayrıca çözümü varmıdır acaba
Onu dert etme roomla alakalı söylüyor. Ben elit room kullanıyorum . Tavsiye ederimBeyler k60 alarak aranıza katıldım. Global rom yüklü ve cihaz kendini poco sanıyor. device info uygulaması ile baktığımda pil 5500 olması gerekirken 5160mah görünüyor. Global yazılım bu kadarını tanıyıp kullanıyor olabilir mi? Daha cihazı kullanma fırsatım olmadı. Türkçe Çin romu var mı? Modlu eu rom dışında?
bende aynı şekilde gelmedi ve direnç kayıtlı ne yapmak gerekiyor acabaMerhaba arkadaşlar ben 1 yıldır direnç kayıtlı f5 pro global romlu k60 kullanıyorum. Ancak sistem güncelleyecime hâlen hyperos güncellemesi gelmedi şuanlık miui global 14.0.5 yüklü ve mevcut güncelleme yok olarak gözüküyor. hyperos kullanmak için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz