Sohbet Poco F5 Pro Kullanıcılar Kulübü

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
Bende 1.0.3 hyperos global rom var.Sizde var mı bilmiyorum ama bende bu güncellemeden sonra ısınma sorunu ve oyunlarda donma oluyor siz bunu yaşıyormusunuz ayrıca çözümü varmıdır acaba

by_dnlr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alhambra
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Bende 1.0.6 eu'ya güncelledim. Özellikle Chrome de takılmalar arttı. Bazen yeni sekme açmaya çalışırken donuyor ve kapanıyor. Silip tekrar yükledim bişey değişmedi.

eromer1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Bende 1.0.3 hyperos global rom var.Sizde var mı bilmiyorum ama bende bu güncellemeden sonra ısınma sorunu ve oyunlarda donma oluyor siz bunu yaşıyormusunuz ayrıca çözümü varmıdır acaba
Isınma oluyor bende de. Oyun oynamadığım için donmaları bilmiyorum.

23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soulless535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soulless
Cihazım
mi9t
Meslek
Ö.Güvenlik
Konular
3
Beyler k60 alarak aranıza katıldım. Global rom yüklü ve cihaz kendini poco sanıyor. device info uygulaması ile baktığımda pil 5500 olması gerekirken 5160mah görünüyor. Global yazılım bu kadarını tanıyıp kullanıyor olabilir mi? Daha cihazı kullanma fırsatım olmadı. Türkçe Çin romu var mı? Modlu eu rom dışında?

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Beyler k60 alarak aranıza katıldım. Global rom yüklü ve cihaz kendini poco sanıyor. device info uygulaması ile baktığımda pil 5500 olması gerekirken 5160mah görünüyor. Global yazılım bu kadarını tanıyıp kullanıyor olabilir mi? Daha cihazı kullanma fırsatım olmadı. Türkçe Çin romu var mı? Modlu eu rom dışında?
Onu dert etme roomla alakalı söylüyor. Ben elit room kullanıyorum . Tavsiye ederim

Nightson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
K60
Konular
0
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır direnç kayıtlı f5 pro global romlu k60 kullanıyorum. Ancak sistem güncelleyecime hâlen hyperos güncellemesi gelmedi şuanlık miui global 14.0.5 yüklü ve mevcut güncelleme yok olarak gözüküyor. hyperos kullanmak için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır direnç kayıtlı f5 pro global romlu k60 kullanıyorum. Ancak sistem güncelleyecime hâlen hyperos güncellemesi gelmedi şuanlık miui global 14.0.5 yüklü ve mevcut güncelleme yok olarak gözüküyor. hyperos kullanmak için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
bende aynı şekilde gelmedi ve direnç kayıtlı ne yapmak gerekiyor acaba

Üst Alt