aliexpresten aldim gayet guzelPoco f5 pro hakkında çok etkileşim bulamadım. Umarım bu başlık altında toplanabiliriz.
Benim sorunum ekran koruyucu ve kılıf Amazonda birkaç link var ancak gerçek resimleri kullanılmamış. Örnek resim ekledim. Emin olamadım.
Aramızda kılıf ve ekran koruyucu almış ve tavsiyesi olan var mı?
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah... Max3 sonrası nasıl, iyi geldi mi, benim de radarımda Redmi K60 Pro var, tavsiye edermisinizEfsane Mi Max 3'ten Redmi K60'a geçmiş bulunmaktayım. Rootlu ve EU Stabil ile bir harika!.
Hocam k60 f5 pro aynı f5 ayrı bir modeliF5 PRO almak istiyorum. (F5 romu yüklenmiş K60 değil).
Hangi satıcıları önerirsiniz?
Cihazlar aynı ama F5 ve F5 proda band20 var. Sahihinden de F5 pro romu yüklenmiş K60lar satılıyor.Hocam k60 f5 pro aynı f5 ayrı bir modeli
Hocam tek sorun band 20 ise fazla sorun yapıyorsunuz Vodafone kullanıcısı iseniz kesinlikle sorun oluyor ancak tt ve Turkcell hatlarda internet hızları minimum 80 Max 200mbps civarı alıyorum birde üzerine yakında 5g dağıtılacağı için band 20 sorun olmaktan tümden çıkmış olacak yurtiçi poco f5 pro almak isterseniz sizin tercihiniz tabii ki poco f5 pro mAh değeri k60 dan düşük k60 oled f5 pro amoled k60 her yönüyle önde duruyor ancak tercih size kalmışCihazlar aynı ama F5 ve F5 proda band20 var. Sahihinden de F5 pro romu yüklenmiş K60lar satılıyor.
Band20 açmanın yolu olsaydı k60 pro alır geçerdim.