knk kurtar ma romunu indirdin mi ikisininde ?Denedim yine aynı,doğrulama hatası verdi.
Evet her ikisinide,sinir oldum kaç gündür denedim her yöntemi,senin videodaki yontemleri de hata aynı malesef, doğrulanmadı hatası.knk kurtar ma romunu indirdin mi ikisininde ?
EEA olanlarını indirdin demi ve Ekran görüntüsü Atar mısın ? blackEvet her ikisinide,sinir oldum kaç gündür denedim her yöntemi,senin videodaki yontemleri de hata aynı malesef, doğrulanmadı hatası.
Allah allah bu sefer bir türlü gitmedi uzun süredir bu hatayı al
Bunları nndirdim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler.POCO F5 Pro – AEA Kararlı OS1.0.3.0.UMNEUXM
16/01/2024 #mondrian #eea
Kurtarma ROM'u
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*HyperOS Pilot sürümü.
Değişiklik günlüğü:
[Sistem]
Android Güvenlik Yaması Aralık 2023'e güncellendi. Artan sistem güvenliği.
Android 14 tabanlı kararlı HyperOS
[Canlı estetik]
Küresel estetik ilhamını hayattan alır ve cihazınızın görünüşünü ve hissini değiştirir
Yeni animasyon dili, cihazınızla olan etkileşimlerinizi sağlıklı ve sezgisel hale getirir
Doğal renkler cihazınızın her köşesine canlılık ve canlılık katar
Tamamen yeni sistem yazı tipimiz birden fazla yazı sistemini destekler
Yeniden tasarlanan Hava Durumu uygulaması size yalnızca önemli bilgiler vermekle kalmıyor, aynı zamanda dışarıda olmanın nasıl bir his olduğunu da gösteriyor
Bildirimler önemli bilgilere odaklanarak bunu size en verimli şekilde sunar
Her fotoğraf Kilit ekranınızda birden fazla efekt ve dinamik oluşturmayla geliştirilmiş bir sanat posteri gibi görünebilir
Yeni Ana ekran simgeleri tanıdık öğeleri yeni şekil ve renklerle yeniliyor
Şirket içi çoklu görüntü oluşturma teknolojimiz, görsellerin tüm sistem genelinde hassas ve rahat olmasını sağlar
Yükseltilmiş çoklu pencere arayüzüyle çoklu görev artık daha basit ve kullanışlı
Not:bu rom u telegram kanalında gördüm,recoveryden kurmak istedim ama kurulmadı,denemek isteyenler denesin,pilot sürümü sorumluluk kendilerine ait tir
Pilot sürüm ne anlama geliyor?POCO F5 Pro – AEA Kararlı OS1.0.3.0.UMNEUXM
16/01/2024 #mondrian #eea
Kurtarma ROM'u
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*HyperOS Pilot sürümü.
Değişiklik günlüğü:
[Sistem]
Android Güvenlik Yaması Aralık 2023'e güncellendi. Artan sistem güvenliği.
Android 14 tabanlı kararlı HyperOS
[Canlı estetik]
Küresel estetik ilhamını hayattan alır ve cihazınızın görünüşünü ve hissini değiştirir
Yeni animasyon dili, cihazınızla olan etkileşimlerinizi sağlıklı ve sezgisel hale getirir
Doğal renkler cihazınızın her köşesine canlılık ve canlılık katar
Tamamen yeni sistem yazı tipimiz birden fazla yazı sistemini destekler
Yeniden tasarlanan Hava Durumu uygulaması size yalnızca önemli bilgiler vermekle kalmıyor, aynı zamanda dışarıda olmanın nasıl bir his olduğunu da gösteriyor
Bildirimler önemli bilgilere odaklanarak bunu size en verimli şekilde sunar
Her fotoğraf Kilit ekranınızda birden fazla efekt ve dinamik oluşturmayla geliştirilmiş bir sanat posteri gibi görünebilir
Yeni Ana ekran simgeleri tanıdık öğeleri yeni şekil ve renklerle yeniliyor
Şirket içi çoklu görüntü oluşturma teknolojimiz, görsellerin tüm sistem genelinde hassas ve rahat olmasını sağlar
Yükseltilmiş çoklu pencere arayüzüyle çoklu görev artık daha basit ve kullanışlı
Not:bu rom u telegram kanalında gördüm,recoveryden kurmak istedim ama kurulmadı,denemek isteyenler denesin,pilot sürümü sorumluluk kendilerine ait tir
Deneme,ve hataları test etmek için başvurup onaylanan kişilere gönderilen sürümdür.Pilot sürüm ne anlama geliyor?