Soru Poco F5 Pro Alınır mı? 18.700₺

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Karşılaştırma biraz garip olmuş kusura bakmayın. 14 pro max ile F5 pro apayrı dünyalar.
Amacınız sosyal medyada capcanlı videoları paylaşmak ise Instagram ile Apple anlaşmasını bilmeyen yok.
Ben kendi açımdan düşünüyorum.
Satarım cebime para kalır. F5 düz model alırım hatta. :)

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
10
elindeki cihazın değerini bil o cihazdan bırak f5 proya 13 ultraya bile geçilmez.Nakit sıkıntını bir şekil halletmeye çalış hocam.He illa illa her türkü satmakta kararlısın burası dünya iyi günümzde var kötü günümüzde o durumda düşünülebilir.Ama nakit ihtiyacını başka bir şekilde karşılamanın %1 bile ihtimal varsa elindeki telefonu satma kıymetni bil.Önümüzdeki 3 yıl boyunca en iyi foto vdeo çeken ilk 5 cihazlardan biri olacak .Sosyal medyada yükleme yada izleme kalitesi her türlü ıphone alır götürür.Yani poco serisine geçtiğinde ferrariden inip el arabası ile yük taşıyormuşsun gibi olursun.Poco serisini çok kötü gibi göstermek istemiyorum ama elindeki cihaz çok çok iyi.He poco yu kime öneririm benim gibi düşük bütçeli yada sıfırdan telefon alacak yada daha düşük donanımlı cihazdan bir üst segmente geçecek kişilere öneririm

yooung2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
b
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
1
poco f5 pro 2 gundur elimde yorum yapmak ıcın biraz bekleyeyim dedim ama alacak arkadaslar icin belki faydam dokunur. oncelikle batarya omru cok iyi s23 plus ı da kullanmıs biri olarak her ikisi de geceden sabaha yuzde 2 kayıpla cıkıyor.---wifi acık.konum bluetooth nfc mobil veri kapalı. 2k ekran acık---oyun olarak call of duty denedim 7-8 dakıkalık bir sıralama macında yuzde 2 sarj gidiyor---cozunurluk dusuk.fps ultra.ekran 2k---cihaz birkac oyundan sonra bariz bir sekılde ısınmaya basladı ve fps dususu oldu o esnada sarj da bitmek uzere oldugundan daha fazla oynayamadım. bootloader kilidini acıp eu romu yukleyınce duzelecegıne inanıyorum. oyun tepki hızı cok iyi 240hz ornekleme hızı ile 480hz arasında bariz fark var. s23 plus dan cok daha hızlı ates ediyor.) kamera kalitesi malum cok fazla bir beklentiniz olmasın günü kurtarır.
yurt dışı mı aldınız ne kadara mal oldu?

Üst Alt