- Adım
- Guven
- Cihazım
- Redmi K60
- Konular
- 36
f5 tasarımsal olarak çok hoş bir cihaz
Teşekkür ederim hocam. Umarım dilediğim kadar da götürür beni.Hu
ikisi arasinda en dogru secimi yapmissnz,androidde hangi marka hamgi model olursa olsun 5 sene sonra para etmiyor,cok fazla kullanilanilir durumda olmuyor maalesef.halen iphone x ler 11 ler catir catir satiliyor ve akici kullanimi var
İşinin ehlini bulsam Gaziantep'te bir tane de 11T Pro var direnç kaydı bekleyen.Ben olsam f5 alırdım direnç sizi korkutmasın işinin ehli ustaya götürün yeter
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
12X daha hoş geldi açıkçası. 12T Pro ve 11T Pro deneyimledim, onların tasarımı bir tık daha hoşuma gitti ama sonuçta kılıfla kullanmam lazım 5 sene gitmesi için. Önemi çok kalmıyor benim için.f5 tasarımsal olarak çok hoş bir cihaz
egri oturup düzgün konuşayım 12x de inceledim zamanında şu anda da poco f5 kullanıyorum tasarımsal ve malzeme kalitesi olarak 12x 1-2 tık daha iyidir hissiyatı güzel egimli ekran vs herşey cok iyi de gerçek gündelik yaşamda egik ekran vs pek saglam olmuyor ekran koruyucu takılması zor vb sorunlar uzun vadede cihazdan sogutuyor poco f5 düz bir cihaz ekranı düz kasası düz vs vs al kullan işini gör bir cihaz işlemcisi güzel hız lazımsa hakkını veriyor pili güzel gidiyor dış kasası plastik premium bir his vermiyor ama dedigim gibi gündelik yaşamda hepimiz kılıf ekran koruyucu vb şekillerde kullanıyoruz bu yüzden ben poco f5 ciyim ois de var bu video fotograf paylaşılmaz falan gibi bir deneyimim hiç olmadı bu arada direnç işini kendim evde yaptım ısınma veya şebeke sorunu yok bir degişiklik olmadı herşey yerli yerinde geliştiricileri gittikçe çogalıyor romlar fazlasıyla mevcut twrp bir kaç tane var hepsi düzgün çalışıyor bir sorununuz olursa mesaj atın yardımcı da olmaya çalışırımTeşekkür ederim hocam. Umarım dilediğim kadar da götürür beni.
İşinin ehlini bulsam Gaziantep'te bir tane de 11T Pro var direnç kaydı bekleyen.
12X daha hoş geldi açıkçası. 12T Pro ve 11T Pro deneyimledim, onların tasarımı bir tık daha hoşuma gitti ama sonuçta kılıfla kullanmam lazım 5 sene gitmesi için. Önemi çok kalmıyor benim için.
Sağ olun hocam. F5 aldıktan sonra eskisi gibi forumda aktif olmayı düşünüyorum zaten. Sonrasında bolca bilgi paylaşımı yaparız İnşallah.egri oturup düzgün konuşayım 12x de inceledim zamanında şu anda da poco f5 kullanıyorum tasarımsal ve malzeme kalitesi olarak 12x 1-2 tık daha iyidir hissiyatı güzel egimli ekran vs herşey cok iyi de gerçek gündelik yaşamda egik ekran vs pek saglam olmuyor ekran koruyucu takılması zor vb sorunlar uzun vadede cihazdan sogutuyor poco f5 düz bir cihaz ekranı düz kasası düz vs vs al kullan işini gör bir cihaz işlemcisi güzel hız lazımsa hakkını veriyor pili güzel gidiyor dış kasası plastik premium bir his vermiyor ama dedigim gibi gündelik yaşamda hepimiz kılıf ekran koruyucu vb şekillerde kullanıyoruz bu yüzden ben poco f5 ciyim ois de var bu video fotograf paylaşılmaz falan gibi bir deneyimim hiç olmadı bu arada direnç işini kendim evde yaptım ısınma veya şebeke sorunu yok bir degişiklik olmadı herşey yerli yerinde geliştiricileri gittikçe çogalıyor romlar fazlasıyla mevcut twrp bir kaç tane var hepsi düzgün çalışıyor bir sorununuz olursa mesaj atın yardımcı da olmaya çalışırım
Sağ olun hocam. F5 aldıktan sonra eskisi gibi forumda aktif olmayı düşünüyorum zaten. Sonrasında bolca bilgi paylaşımı yaparız İnşallah.
Daha şimdiden bu kadar rom varsa ben bu cihazı rahat 5 sene kullanırım en azından yazılım bakımından.şu anda olan romlar bunlar hocam birde
- android 14
- SK's AOSP
- DerpFest
- android 13 romlar
- Resmi ürün yazılımı:
- AncientOS
- AlphaDroid
- CrDroid
- DerpFest
- Evolution X
- FireDroid
- Paranoid Android (AOSPA)
- RisingOS
Resmi olmayan ürün yazılımı:- ArrowOS
- AwakenOS
- CherishOS
- HavocOS
- LeafOS
- LineageOS
- MikuUI
- Paranoid Android (AOSPA)
- PixelOS
- PixelStar
- Pixel Experience
- Pixel Experience+ Fork
- Pixel Extended
- RisingOS
- SyberiaOS
- SparkOS
- VoltageOS
bu rom var ama bence biraz geliştirilse daha iyi olur
- Flyme 10.0.2.0
Xiaomi'nin sağı solu belli olmuyor,bir anda çok tutan bir cihaz çıkarırsa geliştiriciler oraya kayar.Daha şimdiden bu kadar rom varsa ben bu cihazı rahat 5 sene kullanırım en azından yazılım bakımından.