Karşılaştırma Poco F5 mi, Xiaomi 12x mi? (12K Cihaz Tavsiyesi)

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
f5 tasarımsal olarak çok hoş bir cihaz

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hu
ikisi arasinda en dogru secimi yapmissnz,androidde hangi marka hamgi model olursa olsun 5 sene sonra para etmiyor,cok fazla kullanilanilir durumda olmuyor maalesef.halen iphone x ler 11 ler catir catir satiliyor ve akici kullanimi var
Teşekkür ederim hocam. Umarım dilediğim kadar da götürür beni. :D

Ben olsam f5 alırdım direnç sizi korkutmasın işinin ehli ustaya götürün yeter
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
İşinin ehlini bulsam Gaziantep'te bir tane de 11T Pro var direnç kaydı bekleyen. :)
f5 tasarımsal olarak çok hoş bir cihaz
12X daha hoş geldi açıkçası. 12T Pro ve 11T Pro deneyimledim, onların tasarımı bir tık daha hoşuma gitti ama sonuçta kılıfla kullanmam lazım 5 sene gitmesi için. Önemi çok kalmıyor benim için. :D

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Teşekkür ederim hocam. Umarım dilediğim kadar da götürür beni. :D

İşinin ehlini bulsam Gaziantep'te bir tane de 11T Pro var direnç kaydı bekleyen. :)

12X daha hoş geldi açıkçası. 12T Pro ve 11T Pro deneyimledim, onların tasarımı bir tık daha hoşuma gitti ama sonuçta kılıfla kullanmam lazım 5 sene gitmesi için. Önemi çok kalmıyor benim için. :D
egri oturup düzgün konuşayım 12x de inceledim zamanında şu anda da poco f5 kullanıyorum tasarımsal ve malzeme kalitesi olarak 12x 1-2 tık daha iyidir hissiyatı güzel egimli ekran vs herşey cok iyi de gerçek gündelik yaşamda egik ekran vs pek saglam olmuyor ekran koruyucu takılması zor vb sorunlar uzun vadede cihazdan sogutuyor poco f5 düz bir cihaz ekranı düz kasası düz vs vs al kullan işini gör bir cihaz işlemcisi güzel hız lazımsa hakkını veriyor pili güzel gidiyor dış kasası plastik premium bir his vermiyor ama dedigim gibi gündelik yaşamda hepimiz kılıf ekran koruyucu vb şekillerde kullanıyoruz bu yüzden ben poco f5 ciyim ois de var bu video fotograf paylaşılmaz falan gibi bir deneyimim hiç olmadı bu arada direnç işini kendim evde yaptım ısınma veya şebeke sorunu yok bir degişiklik olmadı herşey yerli yerinde geliştiricileri gittikçe çogalıyor romlar fazlasıyla mevcut twrp bir kaç tane var hepsi düzgün çalışıyor bir sorununuz olursa mesaj atın yardımcı da olmaya çalışırım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
egri oturup düzgün konuşayım 12x de inceledim zamanında şu anda da poco f5 kullanıyorum tasarımsal ve malzeme kalitesi olarak 12x 1-2 tık daha iyidir hissiyatı güzel egimli ekran vs herşey cok iyi de gerçek gündelik yaşamda egik ekran vs pek saglam olmuyor ekran koruyucu takılması zor vb sorunlar uzun vadede cihazdan sogutuyor poco f5 düz bir cihaz ekranı düz kasası düz vs vs al kullan işini gör bir cihaz işlemcisi güzel hız lazımsa hakkını veriyor pili güzel gidiyor dış kasası plastik premium bir his vermiyor ama dedigim gibi gündelik yaşamda hepimiz kılıf ekran koruyucu vb şekillerde kullanıyoruz bu yüzden ben poco f5 ciyim ois de var bu video fotograf paylaşılmaz falan gibi bir deneyimim hiç olmadı bu arada direnç işini kendim evde yaptım ısınma veya şebeke sorunu yok bir degişiklik olmadı herşey yerli yerinde geliştiricileri gittikçe çogalıyor romlar fazlasıyla mevcut twrp bir kaç tane var hepsi düzgün çalışıyor bir sorununuz olursa mesaj atın yardımcı da olmaya çalışırım
Sağ olun hocam. F5 aldıktan sonra eskisi gibi forumda aktif olmayı düşünüyorum zaten. Sonrasında bolca bilgi paylaşımı yaparız İnşallah. :)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Sağ olun hocam. F5 aldıktan sonra eskisi gibi forumda aktif olmayı düşünüyorum zaten. Sonrasında bolca bilgi paylaşımı yaparız İnşallah. :)
  • android 14
    • SK's AOSP
    • DerpFest

• android 13 romlar
  • Resmi ürün yazılımı:
  • AncientOS
  • AlphaDroid
  • CrDroid
  • DerpFest
  • Evolution X
  • FireDroid
  • Paranoid Android (AOSPA)
  • RisingOS

Resmi olmayan ürün yazılımı:
  • ArrowOS
  • AwakenOS
  • CherishOS
  • HavocOS
  • LeafOS
  • LineageOS
  • MikuUI
  • PixelOS
  • PixelStar
  • Pixel Experience
  • Pixel Experience+ Fork
  • Pixel Extended
  • RisingOS
  • SyberiaOS
  • SparkOS
  • VoltageOS
şu anda olan romlar bunlar hocam birde

• Flyme 10.0.2.0
bu rom var ama bence biraz geliştirilse daha iyi olur

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
  • android 14
    • SK's AOSP
    • DerpFest

• android 13 romlar
  • Resmi ürün yazılımı:
  • AncientOS
  • AlphaDroid
  • CrDroid
  • DerpFest
  • Evolution X
  • FireDroid
  • RisingOS

Resmi olmayan ürün yazılımı:
  • ArrowOS
  • AwakenOS
  • CherishOS
  • HavocOS
  • LeafOS
  • LineageOS
  • MikuUI
  • PixelOS
  • PixelStar
  • Pixel Experience
  • Pixel Experience+ Fork
  • Pixel Extended
  • RisingOS
  • SyberiaOS
  • SparkOS
  • VoltageOS
şu anda olan romlar bunlar hocam birde

• Flyme 10.0.2.0
bu rom var ama bence biraz geliştirilse daha iyi olur
Daha şimdiden bu kadar rom varsa ben bu cihazı rahat 5 sene kullanırım en azından yazılım bakımından. :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Daha şimdiden bu kadar rom varsa ben bu cihazı rahat 5 sene kullanırım en azından yazılım bakımından. :D
Xiaomi'nin sağı solu belli olmuyor,bir anda çok tutan bir cihaz çıkarırsa geliştiriciler oraya kayar.
Ancak şuan için konuşacak olursak F5 çok yerinde bir tercih olacaktır hocam,
7 Gen 2 TSMC üretimi bir işlemci ve abisi 8 Gen 2 gibi yüksek verimlilik sunuyor,ben de tercihimi bu yüzden F5 den yana kullanırdım.

Üst Alt