Soru POCO F5 en stabil rom hangisi?

ByCanakci61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Poco F5
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
5
Dostlar eu rom hyperos 1.0.3.0 sürümünü kullanıyorum. Güncellemeden sonra takılmalar olmaya başladı o yüzden stabil rom aramaya başladım. Şuanda endonezya rom indiriyorum bunda arama ve mesajlaşma uygulamaları xiaominin kendi uygulamalarımı? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Rom tavsiyelerinize açığım.

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Merhaba, biraz zaman geçmiş ama Greeshan Endonezya rom tavsiye ederim. Greeshan Marble diye aratırsanız, karşınıza çıkar. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Arama ve mesajlar uygulaması Xiaomi.

muslum6363123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Müslüm
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Merhaba, biraz zaman geçmiş ama Greeshan Endonezya rom tavsiye ederim. Greeshan Marble diye aratırsanız, karşınıza çıkar. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Arama ve mesajlar uygulaması Xiaomi.
Marble yazıyor da redmi note 12 turbo ya kurulur mu sorun olmayacağını düşünüyorum ama bir sorayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marble yazıyor da redmi note 12 turbo ya kurulur mu sorun olmayacağını düşünüyorum ama bir sorayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performans ve pil konusunda nasıl hocam

Üst Alt