Kardes selam bende eu beta android 11 kurulu bu yeni versiyonu direk uzerine format atmadan kura bilirmiyim?22.4.21 güncellemesi ilk mesaja eklendi
Aleykümselam. Herhangi bir sorun istemiyorsanız Temiz kurulum tavsiye ederim.Kardes selam bende eu beta android 11 kurulu bu yeni versiyonu direk uzerine format atmadan kura bilirmiyim?
Aleykümselam. Herhangi bir sorun istemiyorsanız Temiz kurulum tavsiye ederibil
Bilgisayar olmadigi icin dosyalarim kaybolsun istemiyorum zaten rom dosyasinin icinde update varAleykümselam. Herhangi bir sorun istemiyorsanız Temiz kurulum tavsiye ederim.
Bilgisayar olmadan bat dosyasını nasıl çalıştıracaksınız? Fikrimi sordunuz bende size olması gerekeni söyledim. Swift backup programı ile yedek alıp geri yüklemek 10 dakika sürüyor. Tercih sizin.Bilgisayar olmadigi icin dosyalarim kaybolsun istemiyorum zaten rom dosyasinin icinde update var
Arkadasim fastboot dosyasin bana recovery yapip aticak oyle kurucam twrpdenBilgisayar olmadan bat dosyasını nasıl çalıştıracaksınız? Fikrimi sordunuz bende size olması gerekeni söyledim. Swift backup programı ile yedek alıp geri yüklemek 10 dakika sürüyor. Tercih sizin.
Peki, deneyin bakalım. Umarım bir sorunla karşılaşmazsınız.Arkadasim fastboot dosyasin bana recovery yapip aticak oyle kurucam twrpden
Kardes merhaba eu gunluk beta rom nasil?22.4.27 güncellemesi ilk mesaj eklendi
Haftalık Güncelleme Alan bir romdur Hocam Her hafta farklı Hatalarla gelme olasılığı yüksek. Adı üstünde Beta sürüm. Kararlı sürümler iyi ama Beta Kullanmak istiyorsanız Miui SR romu tavsiye ederimKardes merhaba eu gunluk beta rom nasil?