- Adım
- Melik
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 45
hocam merhaba endonezya sürümde hangisini kullanıyorsunuz ? 120 hz de 7/8 saat verenRica ederim Hocam
hocam merhaba endonezya sürümde hangisini kullanıyorsunuz ? 120 hz de 7/8 saat verenRica ederim Hocam
7-8 saat nasıl veriyor ya. Miui q miui 13 sürümünü kurun hocam 6.5 saat civarı veriyordu full kullanımdahocam merhaba endonezya sürümde hangisini kullanıyorsunuz ? 120 hz de 7/8 saat veren
Hangi sürüm hocam adını söyler misiniz tam olarak indireyim7-8 saat nasıl veriyor ya. Miui q miui 13 sürümünü kurun hocam 6.5 saat civarı veriyordu full kullanımda
13.05 sürümü hocam. Ama yukarıda arkadaşın dediği gibi kullanımdan kullanıma değişirhocam merhaba endonezya sürümde hangisini kullanıyorsunuz ? 120 hz de 7/8 saat veren
13.0.6 olabilir. Ben şu an 14 sürümünü kullanıyorum. Yine iyi ama 13 gibi şarj süresi vermiyor.Hangi sürüm hocam adını söyler misiniz tam olarak indireyim
önce stok endonezya sürümünü kurup sonra twrp yükleyip sonrada kerneli mi kurmak gerekiyor hocam13.05 sürümü hocam. Ama yukarıda arkadaşın dediği gibi kullanımdan kullanıma değişir
Evet hocamönce stok endonezya sürümünü kurup sonra twrp yükleyip sonrada kerneli mi kurmak gerekiyor hocam