- Adım
- Caner Karaca
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 5
kaça aldınız hocam hayırlı olsungeç gördüm hocam şuan da bir poco f3 sahibiyim artık
kaça aldınız hocam hayırlı olsungeç gördüm hocam şuan da bir poco f3 sahibiyim artık
Kamera benim için çok önemli değil ama haklısınız başkası değerlendirmelihayirli olsun kotu bi cihaz degil ancak iste ksmerada ois onemli. samsung artik giris seviyesine bile koymaya basladi
Sağ olun 7500 lira verdim hocam temiz bir cihaz 8 / 256 tr cihazıkaça aldınız hocam hayırlı olsun
guzel cihaz hayirli olsun. ben sirf biyut yuzunden s21 almayi dusunuyorum hemde kamerasinda optik sabitleyici var konfora alisinca insam vazgecemiyor. mix 2den sonra xz1 oneplus serisi falan kullandim sonrada f3 aldim xz1 haric hepsi vasat xz1 deki eis cok iyi calisiyordu ve optik sabitleyiciyi bi mebzede olsa aratmiyordu ama.mix2deki optik sabitleyiciyi diger cihazlar f3de dahil mumla ariyorum hala mantikli bi rakama satarsam s21 alicam yoksa hic gerek yok sirf kamera icin 7 8 bin fark vermemKamera benim için çok önemli değil ama haklısınız başkası değerlendirmeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağ olun 7500 lira verdim hocam temiz bir cihaz 8 / 256 tr cihazı