Soru Poco f2 pro

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hyr hesap yoktu üstad
Kendi hesabımı ekledim bi kaç denemeden sonra aktif oldu
Mi unlock ile başvuru yapınız

PRESTİJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi mix 2
Konular
9
Mi unlock ile başvuru yapınız

üstad unlock sayfasına giriyorum girişte email filan istemiyor programıda indiremedim
inmiyor hata veriyor

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Üstad bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum, 10 gün oldu hala açılmadı, yanlız kafama takılan başka konu var, aldığım kişi biz bootloader kilidinin açılma işlemini başlattık senin bişey yapmana gerek yok dedi, öyle oluyormu başka sim kart üzerinden anlamadım
Merhaba, kendi kendine açılmaz yalnız. Mi Unlock tool uygulamasını indirerek ( PC'ye), cihazda ki mi hesabı ve şifreniz ile mi Unlock uygulamasını açın. Çıkan tüm onay isteklerine kabul diyerek devam edin. İlk başvuru yaptığınız anda %0'dan %99'a kadar ilerleyen bir sayaç çıkar. 99'da bir uyarı mesajı vererek işlem sonlanır. İşte bu ekranın üst kısmında bulunan yazı içerisinde size bir saat verir ( Hemen herkese 168 hrs ( yani 168 saat = tam 7 gün ) bu saati gün hesabına çevirin ve işlem saatinden ( örneğin 01.01.2020 saat 01.00'de size 168 saat verdiyse ; siz 08.01.2020 saat: 01.05'te açabilirsiniz. )

2. İşlem size verilen süreyi 5 dakika geçe, tekrar mi Unlock uygulamasını açarak ( cihaz her iki işlemde de Fastboot moda alınacak, zaten uygulama sizi ingilizce olarak yönlendiriyor ) ve giriş yaptıktan sonra açılmasını sağlamak olacaktır.
NOT: 2. İşlem esnasında herşey silinir, o nedenle yedek alın. %0'dan 100'e sayacak ve 100 olunca cihaz fabrika ayarlarına dönmüş olarak açılacaktır. Zaten açılış ekranında MIUI 11 yüklü ise, altta bir açık kilit işareti ve Unlock yazısı çıkacaktır. MIUI 12'de ise üst kısımda sadece açık kilit işareti çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstad unlock sayfasına giriyorum girişte email filan istemiyor programıda indiremedim
inmiyor hata veriyor
Yukarıdaki programı PC'ye indirin. Ve içerisindeki .exe ile biten mi logolu uygulama ikonunu; sağ tık "yönetici olarak çalıştır" seçerek açın.

Son düzenleme:

PRESTİJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi mix 2
Konular
9
programı indirdim açtım email adresi ve şire girdikten sonra ( add phone ) çıkıyor tıklayınca hiç bişey açılmıyor

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
programı indirdim açtım email adresi ve şire girdikten sonra ( add phone ) çıkıyor tıklayınca hiç bişey açılmıyor
Bu aşamada cihazı Fastboot moda alıp mi Unlock uygulamasını açmanız gerekiyor.

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Hocam telefon bağlı durumda maalesef yapamadım, erişebirlik kilit açma durumu vardı oda şimdi yok
Geliştirici seçenekleri altında "Kilit Açma durumuna" girin. Hesabınızı orada görüyorsanız; cihaz driver'larını kurarak Unlock işlemine geçin.
Eğer görmüyorsanız; hesabı oraya ekleyin.
Driver'ları yüklemek için ( hatta Unlock, rom yükleme gibi işlemler için de ) linkteki uygulamayı kurun.

Üst Alt