- Adım
- Utku
- Cihazım
- iPhone 12 Mini
- Meslek
- Dijital Fotoğrafçı
- Konular
- 26
Merhaba arkadaşlar, dün telefonum suya düştü, teknik servis "telefonun tamiri ve geri gönderilmesi 1 ay kadar sürebilir" dedi, İşimden dolayı Kamerası benim için önemli 20 gün idare etmesi yeterli, anakartı gittiyse ekstra para isteyeceklerdir bundan dolayı kalıcı birşey olursa daha mantıklı olur diye düşündüm, Pil performansında Poco F2 Pro daha iyi deniyor, İşlemcide ise İphone SE 2020 daha iyi deniyor, Youtubeden Ön - Arka Kamera karşılaştırmalarına baktım pek fark göremedim, kullanan arkadaşlar var ise kişisel deneyimlerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum, dediğim gibi Pil önemli değil 20.000 Mah 2 adet powerbankim var zaten ve tüm gün boyu kullanmam gerekiyor cihazı fotoğraf, video çekip sürekli bilgisayara aktardığım ve bilgisayara erişemediğim zamanlarda telefon üzerinden video, fotoğraf editleme yaptığım için çok nadirde olsa lazım olabiliyor, Youtube üzerinden baktığımda İphone daha düşük sürelerde işlemi tamamlarken, yani daha kısa sürede videoyu işlerken "çözünürlük kalitesi düzenleme vb vs" işler 10dk'da tamamlanıyor, Poco üzerinde ise 25 dakika kadar sürebiliyor, bunun genel nedeni nedir acaba yazılım-donanım uyumu mu yoksa Poco'da bulunan işlemci A13 karşısında güçsüz mü kalıyor, buna istinaden ve kameranın önemine istinaden "Cihazları kullanıp deneyimlemiş" kişiler tarafından öneriler yapılabilirse çok memnun olurum, Bu akşam Amazon üzerinden günü birlik kargo ile satın almayı düşünüyorum, şimdiden teşekkürler, kolay gelsin, iyi günler dilerim.