Yardım poco f2 pro şarj olmuyor.

hydro11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşad
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
Telefonu geçtiğimiz pazartesi sıfır olarak satın aldım. Dün elime geçti. İlk şarjını yaptım. Gece şarja taktığımda telefon şarj olmuyordu. Kutusundan normalde 33w adaptör çıkıyor sanırım yani videolarda öyleydi. Ama benden 67w çıktı. 24 saat geçmeden böyle bir şey olması gerçekten insanın canını sıkıyor. yetkili servisine göndereceğim. internetten baktığım kadarıyla kronik vs deniyor. bu sorunu yaşayan oldumu ? servise gönderdikten sonra bu sorun tekrar etti mi?

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
Telefonu geçtiğimiz pazartesi sıfır olarak satın aldım. Dün elime geçti. İlk şarjını yaptım. Gece şarja taktığımda telefon şarj olmuyordu. Kutusundan normalde 33w adaptör çıkıyor sanırım yani videolarda öyleydi. Ama benden 67w çıktı. 24 saat geçmeden böyle bir şey olması gerçekten insanın canını sıkıyor. yetkili servisine göndereceğim. internetten baktığım kadarıyla kronik vs deniyor. bu sorunu yaşayan oldumu ? servise gönderdikten sonra bu sorun tekrar etti mi?
f2 pro için şarj soketi kronik ve çok yaşanan bi sorun bende yaşadım. şarj soketi değişimi ile sorun düzeliyor ama tekrar olma olasılığı da yüksek.

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
bu dediğiniz şey 33w şarj aleti ile şarj edilen telefonlarda genel olarak yaklaşık bir sene sonrasında çıkıyor. hepsinde çıkmıyor ama genelde kullanım sonrası olan birşey. sizinkinde farklı bir durum olabilir. yeni alınmış telefonda olan şey değil

Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hydro11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşad
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani gerçekten o kadar canım sıkıldı ki anlatamam iade etmek istemiyorum çünkü çok hoşuma gitti. peki tamir olup geldikten sonra 67w değil de düşük wattlı normal adaptörle şarj etsem bu problemi tekrar yaşama olasılığım düşük olur değil mi?

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
tamir derken öncelikle sıkıntı o flex kablosundan mı yoksa başka birşeyden mi neyden olduğunu bilmek lazım. diyelim ki o flex kablo sıkıntı. genelde uzun kullanım sonrası ısınmaya bağlı temassızlık yapıyor. flex kablosu değişince uzun süre götürür ama bidaha olmayacağının tabiki garantisi yok. benim ilk önce lehimlendi kısa bir süre götürdü daha sonra gene yaptı flex kablosunu değiştirdim şu anda uzun bir süredir sıkıntısız gidiyor. ama benim fikrim sizinki sıfır cihaz olduğu için başka bir sorun da çıkabilir.

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
18w ile şarj edenler bu problemi daha az yaşadığını söylüyorlar. ama 33w ile şarj edenler genelde bir seneye yakın ömrünün olduğunu sonrasında şarj almama problemi başladığını söylüyorlar. ama 33w ile şarj etse de problem olmayanlar da var.

hydro11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşad
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
teşekkürler hocam cevap için

hydro11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşad
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
arkadaşlar garanti kapsamında teknik servise gönderdim bugün kaydını almışlar henüz bir inceleme yapılmamış ancak arıza notuna " BİLGİLER SİLİNECEK. DOA CİHAZI ! SARJ OLMUYOR. " yazılmış. doa cihazı nedir ne anlama geliyor bilen var mı?

Hakan5656

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F2 PRO
Konular
1
2 yılı aşkın bir süredir f2 pro kullnıyorum evet kronik bir sıkıntısı var kardeşim ama senin cihazın yeni ben 2. Yılda aynı sıkıntıyı yaşadım 1 defa düzeltim şuan o sıkıntı yok ama ekranka kısmi bir problem yaşıyorum onunda yazılımla alakası olduğu söyleniyor onunda cevabını bekliyorum

shaq1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
shaq1907
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Flex sorununda telefon hiç mi şarj olmuyor? Bende dünden itibaren şarjı %53'e kadar doluyor, tam dolmuyor. Sorun ne olabilir?

Üst Alt