MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Aynen dediğim gibi sadece root olmuş gözüküyor hiç bir programa root yetkisi verilmiyor cihaz aşırı yavaşlıyor kasmaya başlıyor şu anda 11 in hiç bir artısını görmedim 11 rootsuz kullanmak isteyen geçebilir rootlu kullanmak isteyen Android 10 da kalsın tavsiyem budur

Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmnipekk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Devlet Memuru
Konular
64

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...

NOT: Cihaz fastboot'a düşerse bu işlemi yapmalısınız.
Rehber - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada

İNDİRME BAĞLANTISI
Poco F2 pro ya yüklenir mi bu

alperenxdd2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Selam millet, mi globe rom yüklerken bende hata aldım bugün ama yükleme başarıyla tamamlandı. Yüklemeyi yapıp ardından format data edip tekrar flaşlayınca açıldı. Olmadı en sona da format data yaparak girebilirsiniz. Ayrıca root da atılıyor. Magisk canary(debug) sürümüyle kullanılabiliyor. Yani bi nevi beta değil de Alpha sürümü diyebiliriz. Mi globe ve Android 11 iyi gibi, ama her zaman olduğu gibi china developerdan alınan romlar hatalı oluyor ve bikaç hata yaşadım.

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
yeni paylasilan twrp yi kurarsaniz sorunsuz bi sekilde kuruluyor twrp 3.4.2B-1206 kurdum sorunsuz bi sekilde kurup sorunsuz kullaniyorum mi10t pro ve mi10t ayni rom kullaniliyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt