- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Anlamadınız beni tek tuşla twrp yükledim format data yaptim twrp silindi sonra tekrar fastboota aldım teli yine yükledim wipe data 3 seçeneği yapınca failed hatası verdi yani bu normalmidir ?Moğollu, Şu an son durum nedir ?
Yani bu iş bu kadar zor değil video bile çektim daha nasıl yardımcı olabilirim
Sağolun hocam deneyim bide şey soracaktım bilginiz var mı bilmem ama poco f2 pro cihazım sarımsi renkte gösteriyor ekranı bu normal mi ekran seçeneklerin hepsini yaptım doygunluk otomatik ama fayde etmedi ne yapmam gerekMoğollu, Normal değil. Twrp yükledikten sonra hiç bir wipe işlemi yapmadan custom rom yükleyin işlem bitimi format data yes yapıp reboot sistem deyin bakalım ne olacak olmaz ise yine 3. kez yazıyorum konumda verdiğim tavsiye twrp yi yükleyip deneyin.
Mi flash ile rom yükleyebilirmiyim hocam twrpye gerek duymadanMoğollu, Normal değil. Twrp yükledikten sonra hiç bir wipe işlemi yapmadan custom rom yükleyin işlem bitimi format data yes yapıp reboot sistem deyin bakalım ne olacak olmaz ise yine 3. kez yazıyorum konumda verdiğim tavsiye twrp yi yükleyip deneyin.
Arkadaşlar son sürümü ana sayfaya tekrardan ekleyebilir misiniz? İndirilmiyor şu an.
Kamera ayarları FC nedeniyle ROM yeniden oluşturuluyor.