- Adım
- gökhan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 32
POCO F2 PRO VE REDMİ K30 PRO İÇİN ONEOS ROM
Cihazınızın BOOTLOADER kilidi AÇIK ve CUSTOM RECOVERY ( TWRP - ORANGEFOX - PİTCH BLACK) VS. YÜKLÜ OLMALIDIR
KURULUM
Sadece global, endonezya veya EEA avrupa rom üzerinden geçiş yapmanızı tavsiye ediyorum.
Wipe Format data yapın. Cihazınızı Twrp(Recovery) olarak yeniden başlatın.
İndirdiğiniz MiuiMix rom dosyasını cihaz hafızasına kopyalayın.
İnstall kısmından kopyaladığınız romu yükleyin.
İsteğe bağlı olarak romu yükledikten sonra cihazı twrp(Recovery) modunda yeniden başlatıp format data yapabilirsiniz.
Root yapmak isteyenler cihaz açılıp kurulum bittikten sonra twrp modunda yeniden başlatıp Magisk 21.0 yükleyip apk olarak 8.0.5 yükleyebilirler
İNDİRME LİNKLERİ
Tavsiye Edilen Twrp
Şahsen yükleyip denemedim cihazımda şuan xiaomi.eu rom test ediyorum, Gerekli testleri yaptıktan sonra MiuiMix'e geçiş yapacağım. Deneyen arkadaşlar fotoğraf atarlarsa konuya eklenmesini sağlarız.
Oluşabilecek Sorunlardan Şahsım ve MIUI Türkiye sorumlu değildir.
Şunuda ekleyeyim format data yaptıktan sonra bilgisayarda cihaz hafızası görünmez ise Twrp Backup kısmıdan boot kısmının yedeğini alın ve recovery modunda yeniden başlatın cihazı hafıza görünecektir.Cihazınızın BOOTLOADER kilidi AÇIK ve CUSTOM RECOVERY ( TWRP - ORANGEFOX - PİTCH BLACK) VS. YÜKLÜ OLMALIDIR
KURULUM
Sadece global, endonezya veya EEA avrupa rom üzerinden geçiş yapmanızı tavsiye ediyorum.
Wipe Format data yapın. Cihazınızı Twrp(Recovery) olarak yeniden başlatın.
İndirdiğiniz MiuiMix rom dosyasını cihaz hafızasına kopyalayın.
İnstall kısmından kopyaladığınız romu yükleyin.
İsteğe bağlı olarak romu yükledikten sonra cihazı twrp(Recovery) modunda yeniden başlatıp format data yapabilirsiniz.
Root yapmak isteyenler cihaz açılıp kurulum bittikten sonra twrp modunda yeniden başlatıp Magisk 21.0 yükleyip apk olarak 8.0.5 yükleyebilirler
İNDİRME LİNKLERİ
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tavsiye Edilen Twrp
Şahsen yükleyip denemedim cihazımda şuan xiaomi.eu rom test ediyorum, Gerekli testleri yaptıktan sonra MiuiMix'e geçiş yapacağım. Deneyen arkadaşlar fotoğraf atarlarsa konuya eklenmesini sağlarız.
Oluşabilecek Sorunlardan Şahsım ve MIUI Türkiye sorumlu değildir.
MiuiMix 12.2.2.0 Stabil sürümünü yükledim biraz önce. Volte ve VoWifi kodlar ile aktif hale geldi direk xiaomi.eu romda pdc programıyla çalıştırabilmiştim. Aşağıya fotoğrafları ekliyorum pil performans teslerini yaptıktan sonra tekrar buraya notları yazarım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: