Yardım Poco F2 PRO hiç ses yok

killalome

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1 EU
Telefon Modeli
Poco F2 PRO 6/128G
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, yaklaşık iki ay önce şarj flex kablosu bozulduğu için şarj edememiş, kullanamamıştım cihazı. Geçen sürenin ardından açtığımda ise ses çalınca donup yeniden başlatıyodu kendini. Ses ve titreşim ayarlarında en aşağıda ses ayarlarında Hi-Fi ses ayarı vs. hiç yoktu. Android 10'dan 11'e yükselttim fastboot ile ROM yükleyerek. Şuan tüm ayarlar vs. gözüküyor hata vermiyor kendini yeniden başlatmıyor fakat ne hoparlör ne ahize ne kulaklık ne de bluetooth bağlantısında ses çıkmıyor. Eğer hoparlörde sorun olsa temazsızlık vs. olsaydı bluetooth yinede çalışırdı sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Önceki ROM: 12.0.8 EU

killalome

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Merhaba flex in bozulduğunu nerden anladınız? Ve nerden tedarik ettiniz? Orijinal flex mi kullandınız?
Daha önce hatrı sayılır bir süre Samsung resmi yetkili servisinde çalıştım. Çoğu kez kendim ve çevremin cihazlarını onardım, mükemmel derecede olmasa işimi görecek kadar bilgim var. Flex belli bir noktada şişmişti azıcık. Baskı uygulayıp bir saat sonra geldim ve o da ne cihaz şarj oluyomuş. İntenet üzerinde Toredo'dan Flex sipariş ettim taktım bir sorun yok. Ses ile alakalı olarakta flexin hiçbir işlevi yok. Ses ile alakalı her şey direk anakarta gidiyor kendi kablosu ile. Sorunu çözdüm sanırım. Önceden üzerinde Viper4 ve Dolby vardı. Yüksek ihtimal biri sıkıntı çıkardığı için böyle oldu. TWRP'den sistemi temizlemediğim için kalıntı kaldığından böyle olmuş olabilir. Şuan yedek alıyorum birazdan komple wipe atıp yeniden MIUI yükleyeceğim. Artık bu yazılımdan da telefondan da bıktım zaten. Telefon çok güzel fakat yaılım tarafında derdi bitmiyor. SD865'li Samsung S20FE'ler gelmiş. Exynos yüzünden soğumuştum Samsung'dan. Hem One UI hem de Snapdragon cihaz kullanmak daha mantıklı gibi yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Pixel ve 1+ cihazlarda aynı sorunu Android 11'de yaşayanlar olmuş. Biri Viper4 kullandığını ve kalıntıdan şüphelendiğini söylemiş, diğeri ise Çin romunda Android 11'de başına geldiğini belirtmiş. Deniycem ikisinide umarım işe yarar.

Son düzenleme:
Oyla:

Ugurugurgok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
Daha önce hatrı sayılır bir süre Samsung resmi yetkili servisinde çalıştım. Çoğu kez kendim ve çevremin cihazlarını onardım, mükemmel derecede olmasa işimi görecek kadar bilgim var. Flex belli bir noktada şişmişti azıcık. Baskı uygulayıp bir saat sonra geldim ve o da ne cihaz şarj oluyomuş. İntenet üzerinde Toredo'dan Flex sipariş ettim taktım bir sorun yok. Ses ile alakalı olarakta flexin hiçbir işlevi yok. Ses ile alakalı her şey direk anakarta gidiyor kendi kablosu ile. Sorunu çözdüm sanırım. Önceden üzerinde Viper4 ve Dolby vardı. Yüksek ihtimal biri sıkıntı çıkardığı için böyle oldu. TWRP'den sistemi temizlemediğim için kalıntı kaldığından böyle olmuş olabilir. Şuan yedek alıyorum birazdan komple wipe atıp yeniden MIUI yükleyeceğim. Artık bu yazılımdan da telefondan da bıktım zaten. Telefon çok güzel fakat yaılım tarafında derdi bitmiyor. SD865'li Samsung S20FE'ler gelmiş. Exynos yüzünden soğumuştum Samsung'dan. Hem One UI hem de Snapdragon cihaz kullanmak daha mantıklı gibi yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Bu arada Pixel ve 1+ cihazlarda aynı sorunu Android 11'de yaşayanlar olmuş. Biri Viper4 kullandığını ve kalıntıdan şüphelendiğini söylemiş, diğeri ise Çin romunda Android 11'de başına geldiğini belirtmiş. Deniycem ikisinide umarım işe yarar.

Ben de flex e baskı filan yaptım fakat batarya şarjı yüzde 11 i geçmedi. Umarımflex ile işi çözebilirim

Oyla:
Üst Alt