- Adım
- Samet
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 12
Moğollu, Bu şekilde kullanıyorum...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Denedim hocam şöyle bir durum var telefona yandan ya da aşağıdan bakınca ekran sarı durmuyor ama düz baktığımda sarımsı bir renk oluyor dediklerinizi de yaptım ama olmadı
mavi ışığ kim uleyn diyorsunuz yani Hocam şakası bir yana benim okuma modunda bile sizin ss mavi görünüyor. Gözler baya sağlam anlaşılan maşallah.
Hocam başka bir yol gelmiyor aklıma, bir ss de siz atın olmadı bakalım. Renk şeması ss de çıkıyormuş. Belkide donanımsal bir sorun diyeceğim ama ihtimal vermiyorum.
Şöyle birşey var hocam telefona düz baktığım da sarımsılık oluyor ama aşağıdan doğru baktigimda ekran gayet kendi renginde normal gösteriyor anlam veremedimHocam gayet beyaz görünüyor bence. Bir de karanlık mod kullandığınızı darkettim. Bu mod bazen görüntüye etki edebilir. Karanlık moddamıktığınız da da aynı durum devam ediyor mu?
Ekran > Daha fazla karanlık mod seçeneği > Menüsü altındaki iki ayarı kapatıp tekrar deneyin.
Başkada aklıma bir şey gelmiyor malesef. Ya göz alışkanlığınızla alakalı yada cihazın ekranında bir sorun olabilir.
Dediğim görseller hala gelmedi, bir şeyler gönderin ki ne durumda olduğunuzu bilelim.Varmı yardım edecek birisi