Nasıl ? Geliştirici fw yuklenmeli diyor5 wipe yaptım ben magisk ve firmware yüklemedim
Ben o adımı yapmadım sorun yok çalışıyor şuan sizde ne problem var bilmiyorumNasıl ? Geliştirici fw yuklenmeli diyor
Bende deneyeceğim simdkBen o adımı yapmadım sorun yok çalışıyor şuan sizde ne problem var bilmiyorum
Saatler geçtiğine göre, haklı çıktım
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bazen yanılabiliyoruz bildiğiniz herşeyi bir kenara bırakıp geliştiricinin verdiği prosedürü uygulayın, sıkıntı yaşadığım zaman ben öyle yapıyorum %80 sorun çözülüyor.
hocam rom sıkıntılıymıs geliştiricisi ile konustumPeki rom yüklenirken herhangi bir error kırmızı yazı vs görüyormusun twrp ekranında?
yani suan crdroid 8.4 teyim alırım bi h.ohocam rom sıkıntılıymıs geliştiricisi ile konustum
bi dosya verdi tam ne işe yaradıgını bilmedigim bir zip onu işlemleri yaptıktan sonra ofox tan flaşladım ve düzeldi
Global güncel bir romdan geçerken gerek yok zaten firmware atmaya. ama custom romdan vs geçerken atılması daha iyi olur çıkabilecek sorunlara uygulama hatalarını vs engellemiş olunurBen o adımı yapmadım sorun yok çalışıyor şuan sizde ne problem var bilmiyorum
Hayırlı olsun hocam, başınız göğe erdi mi pekihocam rom sıkıntılıymıs geliştiricisi ile konustum
bi dosya verdi tam ne işe yaradıgını bilmedigim bir zip onu işlemleri yaptıktan sonra ofox tan flaşladım ve düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani suan crdroid 8.4 teyim alırım bi h.o
valla cidden simgeler filan guzel hos kurduktan sonra 15 sn de açıldı oda guzel en onemlisi oyun performansı onuda yedekleri atıyorum şimdi deneyeceğimHayırlı olsun hocam, başınız göğe erdi mi peki
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Ayarlar/crdroid ayarları/ceşitli sekmesine gelip Oyunlarda daha yüksek fps kilidini açın seçeneğini açarsanız pubgde vs 90 fps kilitleri açılıyorvalla cidden simgeler filan guzel hos kurduktan sonra 15 sn de açıldı oda guzel en onemlisi oyun performansı onuda yedekleri atıyorum şimdi deneyeceğim
biliyorum ama zaten benim pubg gfx için magisk modulum var normalde pubg kapanıp acıldıgında gfx ayarları sılınıyor ama benim modul bunu engelliyorAyarlar/crdroid ayarları/ceşitli sekmesine gelip Oyunlarda daha yüksek fps kilidini açın seçeneğini açarsanız pubgde vs 90 fps kilitleri açılıyor