- Adım
- Furkan
- Cihazım
- iPhone 6
- Konular
- 4
Özetle en iyi ve stabil performansı veren bataryayı arıyorum. Servisten talep etmem mümkün mü?
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim konuyu inceledim ancak konu sahibi arkadaş sanırım müsait olmadığından bayadır aklımda olan yöneltiğim soruları cevaplamadı. Siz kullanıyor musunuz?Şu konuyu inceleyebilirsiniz....
İnceleme - Rova Bataryayı Deniyorum.
Merhaba arkadaşlar. Batarya çaresizliğine düştüğümüz bu günlerde çare olarak sahibinden üzerinden bulduğum birinden aldığım orijinal ama 3 senedir yatmakta olan sıfır bataryanın da 2 ayda performansının %80'e düşmesiyle başka çarem kalmadığı için Rova Bataryayı denemek için bugün satın aldım...forum.miuiturkiye.net
Maalesef. Konu sahibini etiketleyip sorun son durumuÖncelikle cevabınız için teşekkür ederim konuyu inceledim ancak konu sahibi arkadaş sanırım müsait olmadığından bayadır aklımda olan yöneltiğim soruları cevaplamadı. Siz kullanıyor musunuz?
Cihazim Xiaomi Türkiye garantili ancak garantisi bitti nereyle irtibata geçmem gerekiyor.Hocam servisten yeni üretim batarya değişim yapiliyorsa servisten yaptırabilirsiniz ama servis yedek parça çıkışı yapmaz yani onlara yaptırmanız lazım
yine aynı garantiyle ücretli olarak yapıyorlar diye biliyorum "samsung yapıyor"Cihazim Xiaomi Türkiye garantili ancak garantisi bitti nereyle irtibata geçmem gerekiyor.
Hocam ücretli olarak yapıyorlar garanti kağıdı mevcutsa ordaki iletişim numaralarına ulaşınCihazim Xiaomi Türkiye garantili ancak garantisi bitti nereyle irtibata geçmem gerekiyor.