- Adım
- Mhmt
- Cihazım
- Mi9
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 13.0.3 endonezya kararlı sürümü SJKIDXM
- Telefon Modeli
- Poco f2 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba xiaomi poco f2 pro cihazımı mi flash ile güncelle sonrası bu sorunla karşılaştım.Şöyle ki yeni yazılım flaşladıktan sonra cihazı başlatmak istediğimde power a basıyorum poco yazısı gelip 6 saniye sonra gidiyor. Açma kapama butonuna sürekli basıp bıraklarak çok seri bir şekilde cihazı açmayı denediğimde ise cihaz yaklaşık 8. 9. Denemelerim sorunsuz açılıyor ve kullanabiliyorum hiç bir problem olmaksızın.Yeniden başlat, hiç bir işlev göstermiyor cihazda kısacası batarya bitse açmak için yarım saat uğraşıyorum.Ayrıca batarya bittiğinde şarja bağladığımda cihaz 0.32 ila 0.19 arsında amper çekerek şarj oluyor ki2 gün açılması için bekledikten sonra şarj kablosu takılı şarj alma işlemi esnasında cihaza bir kere powerdan açma işlemi uyguladığımda (yani cihaz kapalı açılmıyor iken power tuşuna beş saniye basıyorum amper değerleri normale çıkıyor)cihaz açılmasa bile amper çekme işlemi 1.49 lara çıkıp sabitleniyor.Ama cihaz açıldı kullanırken şarj almada hiç bir problem olmuyor, hızlı şarj özelliğide dahil bana yardımcı olursanız çok sevinirim.