Merhabalar herkese, sorunu şu şekilde çözdüm:
Evde 2 adet PC var. Bir tanesi AMD Ryzen işlemicili diğeri intel i7 işlemcili. İkisinde de win10 orjinal 64bit sürümleri yüklü.
Ryzen işlemcili bilgisayar daha güncel parçalar içeriyor ve USB 3.0 haricinde port yok(ben işlemleri yaparken USB çoğaltıcı ile 2.0 olarak kullandım).
Tekrar tekrar hem MiFlash ile hem de MiTool ile defalarca denedim (Flash ile eu rom-global rom birkaç farklı deneme yaptım) ama sürekli flashing super adımında takıldı, ayrıca işlemler aşırı uzun sürüyordu ve her iki programda da flashing super adımında takılıyordu.
Daha sonra tüm uygulamaları ve driverları eski bilgisayara kurdum. i7 işlemcili bilgisayar 3.nesil olduğunda tüm usb portları 2.0'dı.
İlk başta mitool v2 ile tekrar denedim flashing super adımını geçti flashing cache'de takıldı.
Daha sonra MiFlash ile atmayı denedim gayet hızlı şekilde flashladı fakat sonunda hata verdi ama yine de telefon açıldı.
Şu an androi 10'a geri dönmüş bulunmaktayım ve otomatik güncellemeleri kapattım.
Şunu belirtmeliyim ki her iki bilgisayara da aynı driverları kurdum ve aynı sürüm programlarla çalıştım. 3 farklı Rom indirdim Poco F2 Pro için (sanırım anakart ismin lmi diye geçiyor)
Asıl aklıma takılan soru şu: İki bilgisayar arasında fark yaratan bir sebep mi var? İşlemci, usb yada başka birşey ile ilgili?