F2 proda yok hocam dimming sorunu. Soğutması sd870 gibi 2 kere hız aşırtılan bir işlemci için yeterli değil. Full parlaklık oyun oynamak ancak kışın dışarda mümkün. Sadece 120hz artısı varkende pil süresinin yarı yarıya olması f2 proya itti beni tekrardan. Şuan ne alemde bilmiyorum belki daha iyi hale gelmiştir ekran süresi ama ben kullanırken 4 ay önce kesinlikle yetersizdi. F3e yıkmak saçma değil f3 ayrı bir boyutta benim gözümde dimming konusunda malesef. Kayıt çıktıysa sevindirici haber o zaman hocam bu güle güle kullanın, bütün eksilerine rağmen duygusal bağımı koparamıyorum f3ten bu arada
, kayıtta geldiyse belki tekrardan dönebilirim. Her kayıt çıktı diyenede inanmamak lazım rsa kilidi var cihazda bugüne kadar donanımsal müdahale olmadan çözülebilmiş bir olay değil rsa kilidi. K40 gaming bakıyorum bu aralar, onada çıktı diyorlar fakat güncelleme yapmayacaksın mümkünse telefonu kapatmayacaksın, sıfırlamayacaksın, eğer imei giderse bir daha asla atılmıyor çöp oluyor cihaz tarzında bir kaydı var şuan mesela, zahter diye birisi aylardır kayıt olduğunu iddia ediyor ama söylediği şeyler akla mantığa sığmayacak şeyler iphone anten dosyasını atıyorum gibi birşey demiş sanırım. Kısacası hala riskli imei işlemleri bu cihazlar için araştırmadan telefon almayın, imei işlemi yaptırmayın.