Yardım Poco f2 pro açılmıyor

forzaltay

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Meslek
EYS Sorumlusu
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12 12.0.1 stabil
Telefon Modeli
poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

Poco f2 pro'mun once Bld kilidini açtım sonra trwp yi kurdum aşağıda sıralama ile telefonuma eu beta rom kurdum miui 12 global stabil romdan geçtim bu arada telefonum yaklaşık 10 -15 dk poco yazısında yanıp sönüyor acaba stabil romdan eu betaya geçiş de mi sorun oluştu daha önce k 30 tlf numa da yükledim sorun yaşamamıştım. şuan nasıl bir yol izlemem gerekiyor

1 - TWRP yi açıp Full Backup almanız gerekiyor ki kurduğunuz uygulamalar, resim-müzikler vs kaybolmasın. TWRP yi açıyoruz . Backup u tıkladıktan sonra SADECE ŞU SEÇENEKLERİ ! işaretliyoruz: Boot, Cache, Recovery, System, Data ( excl. storage ), EFS ( System Image işaretli olmayacak )
2 - Geri ana ekrana geldikkten sonra Wipe -> Advanced Wipe yi tıklıyor ve SADECE ŞU SEÇENEKLERİ ! işaretliyoruz : Dalvik / ART Cache, Cache, System, Data ( Internal Storage ve USB-OTG işaretli OLMAMALI )
3 - Ana ekrana geliyor Install a tıklayıp telefona kopyaladığımız yeni ROM u seçip aşağıdaki Swipe to confirm Flash düğmesini sağa kaydırıyoruz.
4 - Ana ekrana geri dönüyoruz. Restore düğmesine tıklıyoruz. ve En son aldığımız Yedeğin üzerine tıklıyoruz. Açılan seçeneklerden sadece Data ( excl. storage ) yi seçiyoruz ( Boot, Recovery, System, EFS SEÇİLİ OLMAYACAK ! ) ve Swipe to Restore düğmesini sağa kaydırıyoruz.
5 - Telefonun ana hafızasına SuperSu yu kopyalayıp ( Root istiyorsanız ) Ana ekrana geliyor Install düğmesi ile bu sefer SuperSu yu seçiyor bu dosyayı kuruyoruz...

Son düzenleme:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Globalden aldığınız data yedeği, çin tabalı betaya olmaz diye biliyorum bu yüzden açılışta kalıyor cihaz. Bir de yedeksiz kurulum yapın, yedekleriniz dursun bir kenarda. Dahili depolama hariç silip rom yükleyin ve tekrar deneyin.

Oyla:
Üst Alt