Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 7 üzeri 64 bit işletim sistemi kullananlar sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakınız. USB hata ayıklama modu açık değilse Ayarlardan MIUI sürümüne 7 kez dokunup geliştirici seçeneklerinden aktif ediyoruz. Şarjınızın en az %50 iken bu işlemleri yapınız. Gerekli driverların kurulması...
Bl falan açma ile alakası yok durumun 9.6.27 Miui Global Beta nın son sürümü artık desteğini çektiği için güncelleme gelmemesi normal arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım.Yapacağınız şey internetten pocophone f1 için miui 11 global son sürümü cihazınıza indirin ayrıca bu işlemi yapmadan cihazın yedeğini alın verileriniz silinecek.Daha sonra ayarlar güncelleme güncellemeyi kontrol et sekmesinde sağ üstteki üç tıktan güncelleme paketini seç diyin ve romu bulup onaylayın arkanıza yaslanın.(güncelleme paketini seç görünmüyorsa miui 10 logosunun üzerine 10 defa basın çıkacaktır) saygılarımla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Videonun altındaki linki indirin ve gösterilen işlemleri yapın cihazınız hem normale dönüp düzenli güncellemesini alacak hem de en güncel versiyona geçecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beta versiyonda resmidir sadece Miui kullanıcılarına Xiaomi test etmeleri için önceden yenilikleri veriyordu.Ancak kullanıcıların artık test etmek için değilde kullanmak için geçtiğini anladıklarında beta ile uğraşmayı bırakıp stabil versiyonu hızlandırmak için Beta programını sonlandırdılar.Son versiyonda sizdeki lütfen hem konu açmadan önce hem de bilgilendirme yapmadan önce sağ üstteki ara butonunu kullanalım.
Hocam belirtilen durumun bl kilidi ile yakından bir alakası yok bu cihazı da kendim de kullanmış biri olarak beta ile stabil geçişi çok kolaydı.ayarlardan üstte belirttiğim gibi geçip kullanıyordunuz cihazı da aldıkları kişi de muhtemelen belirttiğim yola başvurmuş mi flash gibi durumlara girmeye hiç gerek yok zaten bl kilidi de kapalı ise cihazın kurcalandığını zannetmiyorum saygılarımla.
Hocam belirtilen durumun bl kilidi ile yakından bir alakası yok bu cihazı da kendim de kullanmış biri olarak beta ile stabil geçişi çok kolaydı.ayarlardan üstte belirttiğim gibi geçip kullanıyordunuz cihazı da aldıkları kişi de muhtemelen belirttiğim yola başvurmuş mi flash gibi durumlara girmeye hiç gerek yok zaten bl kilidi de kapalı ise cihazın kurcalandığını zannetmiyorum saygılarımla.
Hocam son bi sorum daha var bende miui 11 rn7 var ben betaya gecebilirmiyim gecersem ne kazanirim ne kaybederim habire guncelleme gelsin sorun yok rom sticsm yakinds zaten