Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam son bi sorum daha var bende miui 11 rn7 var ben betaya gecebilirmiyim gecersem ne kazanirim ne kaybederim habire guncelleme gelsin sorun yok rom sticsm yakinds zaten
Hocam açıklamada belirttim yukarda Xiaomi artık resmi olarak beta çıkarmıyor en son versiyon 9.6.27 verildi o da miui 10 du sadece stabil var şuan.Ancak bl kilidi açıp twrp yüklerseniz Xiaomi.eu beta yükleyebilirsiniz globale göre çok sayıda artısı var ama cihazın garantisini bozabilir veya yanlış müdahale kullanılamayacak hale getirebilir.
Evet hocam iki rom da resmi olduğu için geçiş yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam açıklamada belirttim yukarda Xiaomi artık resmi olarak beta çıkarmıyor en son versiyon 9.6.27 verildi o da miui 10 du sadece stabil var şuan.Ancak bl kilidi açıp twrp yüklerseniz Xiaomi.eu beta yükleyebilirsiniz globale göre çok sayıda artısı var ama cihazın garantisini bozabilir veya yanlış müdahale kullanılamayacak hale getirebilir.
Bl falan açma ile alakası yok durumun 9.6.27 Miui Global Beta nın son sürümü artık desteğini çektiği için güncelleme gelmemesi normal arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım.Yapacağınız şey internetten pocophone f1 için miui 11 global son sürümü cihazınıza indirin ayrıca bu işlemi yapmadan cihazın yedeğini alın verileriniz silinecek.Daha sonra ayarlar güncelleme güncellemeyi kontrol et sekmesinde sağ üstteki üç tıktan güncelleme paketini seç diyin ve romu bulup onaylayın arkanıza yaslanın.(güncelleme paketini seç görünmüyorsa miui 10 logosunun üzerine 10 defa basın çıkacaktır) saygılarımla
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Videonun altındaki linki indirin ve gösterilen işlemleri yapın cihazınız hem normale dönüp düzenli güncellemesini alacak hem de en güncel versiyona geçecektir.
Beta versiyonda resmidir sadece Miui kullanıcılarına Xiaomi test etmeleri için önceden yenilikleri veriyordu.Ancak kullanıcıların artık test etmek için değilde kullanmak için geçtiğini anladıklarında beta ile uğraşmayı bırakıp stabil versiyonu hızlandırmak için Beta programını sonlandırdılar.Son versiyonda sizdeki lütfen hem konu açmadan önce hem de bilgilendirme yapmadan önce sağ üstteki ara butonunu kullanalım.
merhaba ustam benim cihazımda pocophone f1 ama imei atılmış durumda. nasıl güncelleme yaparım ? atılan imei uçmaması için hiç karışmadım telefona yeni güncellemeyi falan almadı . bu konuda bana detaylıca yardım edecek bir link veya biri var mı ? şimdiden teşekkürler bu işlerde yeniyim telefonumu imei kaybolmadan son güncel seviyeye getirmek istiyorum
merhaba ustam benim cihazımda pocophone f1 ama imei atılmış durumda. nasıl güncelleme yaparım ? atılan imei uçmaması için hiç karışmadım telefona yeni güncellemeyi falan almadı . bu konuda bana detaylıca yardım edecek bir link veya biri var mı ? şimdiden teşekkürler bu işlerde yeniyim telefonumu imei kaybolmadan son güncel seviyeye getirmek istiyorum