- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 153
konusunu varmidir bilmiyorum cmd ile fastboot erase persist yazin tmmdiranlamadımkonu varmı ?
konusunu varmidir bilmiyorum cmd ile fastboot erase persist yazin tmmdiranlamadımkonu varmı ?
reis haklısın ama o dediğin şey, google hesabı silmek içinkonusunu varmidir bilmiyorum cmd ile fastboot erase persist yazin tmmdir
Hayır hocam mi hesabı siler kendim çok denedimreis haklısın ama o dediğin şey, google hesabı silmek için
bir de persist sildikten sonra tekrar flashlanacakmış. Ve tekrar cihaz güncellendiğinde vb tekrar cihaz kitleniyorkonusunu varmidir bilmiyorum cmd ile fastboot erase persist yazin tmmdir
Öyle birşey söz konusı değil Hocam persisti sildikten sonra cihazı açın hesabı sormaz tekrar twrp alın persist img flaşlayın tmmdırbir de persist sildikten sonra tekrar flashlanacakmış. Ve tekrar cihaz güncellendiğinde vb tekrar cihaz kitleniyor
iyide prestist sildiğim zaman cihaz açıldığı zaman mi hesabı açabiliyormuyumÖyle birşey söz konusı değil Hocam persisti sildikten sonra cihazı açın hesabı sormaz tekrar twrp alın persist img flaşlayın tmmdır
mi hesabı açık değil kurmamışlar. Ama ben yinede önlem alıyorum. Fakat google hesabı var onu kırmak kolaydır değilmi?Mi hesabı aktif olan bir cihazı almak ne kadar doğru![]()
evet yeni mi hesap kurabilirsiniziyide prestist sildiğim zaman cihaz açıldığı zaman mi hesabı açabiliyormuyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi hesabı açık değil kurmamışlar. Ama ben yinede önlem alıyorum. Fakat google hesabı var onu kırmak kolaydır değilmi?
ee ozaman mi hesabı kurup cihaza fastboot rom atıp kullanabiliyormuyum? fastbootun içinde persist var demi?evet yeni mi hesap kurabilirsiniz
Mi flash ile kurulum yaptığınızda google hesabını soraree ozaman mi hesabı kurup cihaza fastboot rom atıp kullanabiliyormuyum? fastbootun içinde persist var demi?