Soru Poco F1 Yardım..

OneAboveAll

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Lg G4
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Poco F1 almayı düşünüyorum fakat aklimda sorular var.
1- Lcd ekran telefonlarda ileride "hayalet ekran" sorunu olabilecegi söyleniyor, bu durum poco için ne kadar geçerli.?
2- Bazı dokunmatik sorunları olduğu söyleniyor, kullanan arkadaslardan bilgi rica ediyorum..
3- Benim için kamera, ois, arka kapağın plastik olması önemli değil. Ben batarya ve telefon performansına bakarım, video izlerken sarj problemi yasamak istemem.
4- Bazı yorumlarda 200-300 lira fark için Poco alınmaz Mi8 alın demişler, bu iki telefon arasındaki batarya performansı, kronik hata veya yazilimsal olarak ne gibi farklılık var.?(Özellikle batarya)

Şimdilik bu kadar aklıma geldi, olursa ekleme yapabilirim.. Şimdiden teşekkür ederim, ayrıca sizinde eklemek istedikleriniz varsa buyrun..

Ugler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Pocophone
Konular
5
Daha önce Samsung A5 2017 kullanıyordum gün sonunda %40-30 arası şarjım kalırdı. Poco ile 60-65 kalıyor. Gün içinde işim gereği yoğun Telefon Görüşmesi, Whatsapp ve Gmail kullanıyorum çok fazla video izleme fırsatım olmuyor.

Oyla:

OneAboveAll

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Lg G4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baska kullanan arkadaslar yok mu yardimci olabilecek..?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok bence, sonuçta telefonla evlenmeyeceksin ve elektronik şans işi birazcık da.sd845 4000mah radyo kart desteği çift kamera ips ekran 7 ve 20 bant su sıçramasına koruma çift stereo hoparlör ve fiyatı da bu özelliklere göre çok iyi.paran varsa al.ne kadar çok ince ayrıntıya girersen o kadar kararsız kalırsın.al ve olsun bitsin

Oyla:

OneAboveAll

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Lg G4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar..

Oyla:

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
1 aydır kullanıyorum, önceki telefonumda lcd ekrandı, hiç sıkıntı yaşamadım, güneşin altında uzun süre video izlersen belki olabilir.
Normal kullanımda hiç dokunmatik sorunu yaşamadım.
Kamerası çok kötü değil, çoğu kişiyi tatmin eder. Plastiği güzel, ağır duruyor. Şarj konusunda; akşama kadar aktif kullandığımı söyleyeblirim, biraz oyun biraz video sonra soundcloud saatlerce açık ama akşam %30 şarjı nadiren görüyorum. genelde %45 civarları şarja takıyorum.
Mi 8 daha güzel tabiki ama şarj durumu nasıl? Kullananlara sormak lazım, yanlız rom ve unlock işlerine gireceksen Poco F1 daha iyi, çünkü Anti Roll Back yok clap~~. Benim Poco almaktaki başlıca nedenim bu.

Oyla:
Üst Alt