- Adım
- ÖZEN
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 4
Kilit ekranı simsiyahDuvar kağıdı mı simsiyah yoksa ekran her yer mi simsiyah ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Kilit ekranı simsiyahDuvar kağıdı mı simsiyah yoksa ekran her yer mi simsiyah ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Temayi özelleştir diyerek sadece kilit ekranı temasini değiştirebilirsinizKilit ekranı simsiyahyalnız bu arada mi 10 8.8.30 beta yüklü tlf da onu da dip not düşeyim
![]()
Değiştiriyorum ama ekran yine simsiyah oluyor. Sadece bu temelde değil mi10 8.30 dan sonra olmaya başladı bu aslında . Neyse onun yeri burası değil zatenTemayi özelleştir diyerek sadece kilit ekranı temasini değiştirebilirsiniz
Hocam hata vermiyor da bi süre sonra kendiliğinden stock temaya dönüyor. Ve dün baya araştırdım ve uğraştım fakat sonuç değişmediSürekli sizdede sistem hatası veriyor mu versiyon bilgilerini verdim altta hata veriyor ara ara sistem bende kaldırdım başka aynı sorunu yaşayan varmı varsa yardımcı olabilir mi?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değiştiriyorum ama ekran yine simsiyah oluyor. Sadece bu temelde değil mi10 8.30 dan sonra olmaya başladı bu aslında . Neyse onun yeri burası değil zaten![]()
Yok hocam bulamadım. Bende uyumlu temelari indirdim mecburenMerhaba Aynı problem bende de var. Sürüm aynı Çözüm bulabildiniz mi peki
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyumlu temada kilit ekranı siyah olmuyor mu Ben hangi temayı kurarsam kurayım hep siyah kilit ekranıYok hocam bulamadım. Bende uyumlu temelari indirdim mecburen![]()
Uyumlu temada kilit ekranı siyah olmuyor mu Ben hangi temayı kurarsam kurayım hep siyah kilit ekranı
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi denedim bu lancher çok iyiymiş cidden. Tema denemedim ama arayuz daha güzelF1 orijinal arayüzü Birde bunu kurun çok nadir hata veriyor çok hoşunuza gitmese güncellemeyi kaldır dersiniz launcher dan olur biter. F1 orijinal arayüzü.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi