Bataryada azalma var hocam biraz.Daha önceki telefonlarımda güncellemeler sonucu optimizasyon sorunları çekmiştim.1 aylık poco'm için Pie sürümüne geçmek için tereddütteyim.
Güncellemeyi yapan arkadaşlar,Batarya kullanımında azalma veya farklı herhangi bir sorun var mıdır?
Bende şuanda 10.1.3.0 sürümü mevcut.Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.İyi geceler benim yeni aldığım pocophone F1 e MIUI 10.04 güncelleme geldi foruma bakıyorum da bazı arkadaşlar güncelleme sonrası sıkıntı yaşıyorlar genel mi bu sorunlar güncelleme yapayım mı sorun yaşar mıyım emin olamadım tecrübe ve görüşlerinizi aktarir saniz sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim hocamTeşekkür ederim
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pie güncellemesi Pocophone F1 e resmi olarak dağıtıldı . Ben yapalı 3 hafta oldu sanırsam. Güncellemerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederimBende 2 aylık pocophone kullanıcısıyım güncelleme olarak mevcut miui 10.0.4 var lakin güncellemedim sorum android pie güncellemesi otadan geldimi? Gelmediyse ne zaman gelir? Beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim.