Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberPoco F1 aldim artık bende Xiaomi kullanıcısiyim
tariktastan hocam tavsiyen icin cok tesekkur ederim. Smdi siparisi gectim. Bende mui magazasindaki urune bakiyordum. Senin tavsiyen ile kararimi n11 deki urunden yna kullandim.
Orda bir yorum gordum sadece. F1 e uyumsuz diye. Sen direk kullaniyorsun degil mi? Urun tam uygun? Yaninda gelen silikon kilif ile direk uyumlu?
tariktastan hocam tavsiyen icin cok tesekkur ederim. Smdi siparisi gectim. Bende mui magazasindaki urune bakiyordum. Senin tavsiyen ile kararimi n11 deki urunden yna kullandim.
Orda bir yorum gordum sadece. F1 e uyumsuz diye. Sen direk kullaniyorsun degil mi? Urun tam uygun? Yaninda gelen silikon kilif ile direk uyumlu?
Ürün tam uygun , ben telefonla beraber gelen silikon kılıf ile beraber kullanıyorum.
Zaten yorumları ve ürün puanını incelerseniz memnuniyet çok yüksek
Uygulamasıda çok kolay. Ancak uygularken biraz dikkatli ve hassas olmanız , en iyi şekilde ürünü yerleştirmenize olanak tanıyacaktır.
Kılıf meselesine gelecek olursakta Türkiye'de 'düzgün' olarak tanımlayabileceğimiz kılıflar minimum 25-30 TL'den başlıyor .
Bu yüzden ben severek kullandığım AliExpress ten 3 adet kılıf sipariş verdim toplamda 3.9 $ tuttular.
Telefonla beraber gelen kılıf koruma için yeterli olduğundan kılıflar gelene dek onu kullandım ve hâlâ da ara sıra kullanıyorum.
Aşağıya AliExpress ten tavsiyelerimi bırakıyorum.
Türkiye'de iyi kılıfların fiyatı 40 lira , hadi taş çatlasın 30 liradan başlıyor .
Bu yüzden ben sık sık kullandığım AliExpress' ten 11.11 indirimlerinde 4 adet kılıf sipariş verdim . 1 Tanesi kupon ile bedavaya geldi. Toplamda 3.9 dolar tuttu. 2 Tanesi elime ulaştı , diğerleri ise eli kulağındadır. Kılıflar gelene kadar ise kendi kılıfını kullanıyorum ve gayet yeterli geliyor.
Ancak şuanda da 1$ - 2.5$ aralığında çok iyi kılıflar bulabilirsiniz. Tek sorun ise ortalama 25-35 gün bekleyecek olmanız(Dilerseniz 1.5$ gibi bir tutara kargo tipini takipli kargoya çevirerek 10-20 gün içerisinde kargonuzu takip edebilerek elinize ulaşmasını bekleyebilirsiniz.)
Beğendiğim ve aldığım kılıflardan birkaçının linkini bırakıyorum aşağıya. (Kendime göre en iyileri sıraladım(iyiler üstte))
+
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
+
+
+
+
Burada ise Aliexpress teki Tüm Pocophone F1 kılıflarının Sipariş sayılarına göre listelenmiş hali :
+
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pocophone F1 ,şahsıma göre şık ve estetik bir tasarıma sahip olduğundan Hacimli , Kalın , Çok ayrıntılı (parlak , çok desenli) kılıflar telefonu Kabalaştırıyor.
Bu yüzden olabildiğince sade olan ,hacimli (kalın , girintili çıkıntılı) olmayan kılıfların tercih edilmesi telefonun estetiğini bozmayacaktır.
Ayarlar >> Telefon Hakkında >> Sistem Güncelleme
+
Ayarlar >> Sistem Uygulamaları Güncelleme
Kısımlarından tüm güncellemeleri yaparak telefonunuzu güncel halde tutabilirsiniz.
Zaten o kısımda yapılan güncelleştirmeler ile Android Pie a geçiliyor.
Gördüğünüz üzere MIUI 10.1.3.0 Ve Android 9 u kullanıyorum.
Sizde tüm güncelleştirmeleri yaptığınızda Android Pie a geçmiş olacaksınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
tariktastan hocam bende yazan da bu. Bende de mui10 kurulu ama bendeki android 8. Sendeki 9. Sanırım Oreo 8 serisi. Pie9 serisi
Bütün güncellemeler vs full tamam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Valla hocam senin sayende bitti alışveriş . Yoksa hala sürüncemede idim. Powerbank ile ilgili sorunun çözülmesini bekleyip sonra alacaktım. Tekrardan çok teşekkürler cantara hocam