- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mİ8 SE
- Konular
- 3
Merhaba arkadaşlar playstorede netflix çıkanlar rica etsem miui sürümünü yada romunu paylaşabilirler mi teşekkür ederim
Yüklenmiyor mu markette gözükmüyor mu ben de kilit acık ve sorun yokBunun sebebi bootloader kilidinin açık olması. Mi mix kararlı rom dayım suan ve en son yüklerken bootloader ı kapattım play store sertifikalı gözüküyor ama bootloader kilidini açınca play store sertifikası da gidiyor o zaman netflix ve sertifikaya ihtiyaç duyan uygulamalar yüklenmiyor.
Bl kilidim açık onunla alakalı değil sizde me gibi görünmüyor hata mı veriyor hiç mi gözükmüyor ekran görüntüsü atsanızaMerhaba arkadaşlar playstorede netflix çıkanlar rica etsem miui sürümünü yada romunu paylaşabilirler mi teşekkür ederim
magisk ile rootum var fakat extra bir işlem yapmadım yine çıkmadı
Bl kilidim açık onunla alakalı değil sizde me gibi görünmüyor hata mı veriyor hiç mi gözükmüyor ekran görüntüsü atsanıza
Tabiki dönüş yapicam burayaMagisk Manager'da SafetyNet test bölümü var, testi yapıp sonucunu paylaşır mısınız?
Tabiki dönüş yapicam burayaMagisk Manager'da SafetyNet test bölümü var, testi yapıp sonucunu paylaşır mısınız?
APK da da hata veriyorAPK indirip deneyiniz mi ?
Magisk Manager'da SafetyNet test bölümü var, testi yapıp sonucunu paylaşır mısınız?
Mi 4 telefonum da benim de problem yok ama yeni seri telefonlarda buna musade etmiyor işlemci serisi ile alakalı sanirim bunun resmi açıklaması yapılmıştıYüklenmiyor mu markette gözükmüyor mu ben de kilit acık ve sorun yok