Yardım Play üzerinden büyük dosya indirme

XeneX_Tr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi RN6Pro
Konular
13
Selam beyler. Bende Android 6.0.1 li Mi4 var. Asphalt gibi büyük oyunları indirmeye çalıştığımda hata alıyorum ve %99 da indirme iptal oluyor. Bazen de direkt olarak Play Store dan atıyor. Ve sanki hiç indirmeye çalışmamışım gibi gösteriyor. Acil yardım ederseniz sevinirim. Kaldığım yerdeki internet fiber olduğu için hızlı iniyor. Hemen indireyim

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evet her hafta bir doz 'gümcelleme' iyi geliyor, sevdim bu kelimeyi.
Bu aynı zamanda android sistemlerdeki açıklanamayan(chatin62 hoca çıkıp açıklayıverir şimdi :)) zaman geçtikçe şişme durumununda önüne geçiyor, beta rom tercih etmemin en önemli sebebi bu bu.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem istek var açıklayayım :D
Aklımın pek almadığı şeylerden birisi de bu şişme, hantallaşma, yorulma durumu. Aslında bu sadece Android'te olan bir sorun değil. Windows'ta da var bu durum. Neredeyse 6 ayda bir Windows'u da yeniden yüklerim. Tabi uğraşmamak için tertemiz bir Windows ile kullandığım uygulamaların kurulumları ve tüm ayarları yapıldıktan sonra Acronis ile aldığım imajı geri yüklüyorum. :D Yeni bir Notebook almış gibi oluyorum.
Android'teki bu şişme sorununu MIUI aslında uzun bir süre önce bir nebze olsun çözdü: Temizlik. Diğer cihazlarda da Cache belleğin ara ara temizlenmesi cihazları rahatlatmaktadır.
Ya o değil de konu neydi unuttum. :D ben mesajı yollayıp konuya bir göz atayım. Sonra editlerim.

Edit: Hah tamam, konu izinler. İzinler konusunda MIUI hep fersah fersah Google'ın önünde olmuştur. Şimdi Google da bu izin konusunu gündeme alıp Android 6 ile hayata geçirince çakışmalar da kaçınılmaz oldu. MIUI izin verirken Android default ta izin vermeyince bizlere iş çıktı. Her uygulamanın izinlerini kontrol edip gerekli olanları yeniden vermek zorunda kalıyoruz. Zamanla bu da oturacaktır.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt