- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 36
Rica ederim hocamOpssss Valla utandım bu kadar basit biseyi farkedemedik çok tşk ederim)
Rica ederim hocamOpssss Valla utandım bu kadar basit biseyi farkedemedik çok tşk ederim)
Hocam çözüm tam olarak nedirOpssss Valla utandım bu kadar basit biseyi farkedemedik çok tşk ederim)
Veya şimdi indire tiklarsaniz indirme işlemi başlar.Hocam çözüm tam olarak nedir![]()
Hocam yukarıdaki mesajımdaki resimde var kablosuz bekleniyor yazisinin altında "veya şimdi indir" e basınca indirdi ben ona sırf mobilden indirecek diye düşünerek basmıyordum ama tıkladıktan sonra hucreselide kapattım her ihtimale karşı, problemsiz indirdi.Hocam çözüm tam olarak nedir![]()
Ne mutlu size...Hocam yukarıdaki mesajımdaki resimde var kablosuz bekleniyor yazisinin altında "veya şimdi indir" e basınca indirdi ben ona sırf mobilden indirecek diye düşünerek basmıyordum ama tıkladıktan sonra hucreselide kapattım her ihtimale karşı, problemsiz indirdi.
Yok hocam estağfurullah, mizacim sert benimHocam yanlış bisey mi söyledim bi hiciv var sanki ama![]()
Keşke hocamkeske her sorun bu kadar rahat cozulebilse
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi