Yardım Play store sorunu

• Konbuyu başlatan Sadi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 331
  • Görüntüleme 31K

Sadi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadi
Cihazım
Mi Max /32gb
Konular
26
Merhaba arkadaşlar playstoreden indirme yapamıyorum wifi ye bağlı olmasına rağmen wifi bağlantısı bekleniyor uyarısı alıyorum uygulama verilerini temizleyip yeniden başlattım lakin sorun devam ediyor?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
kardeşlerim biz bu telefonu alırken sorunlarını bilerek aldık.tabiki sorunlar çıkacak.ios ta bile çok sorunlar yaşadık.bu telefon distribütör garantili olsa zaten bu fiyat olmaz.öğrenmeye çalışıyoruz ve bu forma bilgi paylaşımlarından faydalanmak için üye oldum.bilgi sahibi olanların kibri için değil.biliyorsanız paylaşın.herşey bittikten sonra hakaretvari cevap atmayın lütfen

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cagdas92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Sorun google playde değil xiaominin vermiş olduğu guncelleme ile uyumsuzluk olduğundan inmiyordu. Lakin 8.2.2 guncellemesi ile sorun çözüldü ustelik google play sürümü 7.6.08 olduğu halde yanlış bilgi vermeyin insanlara.

yaklaşık 24 saattir sadece bu sorun ile ilgili araştıma yaptım ve telefonla uğraşa uğraşa bi çözüme vardım ben vardığım bu faydalı çözümü herkesle paylaşmak istedim kimseye yanlış bilgi verdiğim flan yok beyefendi.

Oyla:

cagdas92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Sorun google playde değil xiaominin vermiş olduğu guncelleme ile uyumsuzluk olduğundan inmiyordu. Lakin 8.2.2 guncellemesi ile sorun çözüldü ustelik google play sürümü 7.6.08 olduğu halde yanlış bilgi vermeyin insanlara.

yaklaşık 24 saattir sadece bu sorun ile ilgili araştıma yaptım ve telefonla uğraşa uğraşa bi çözüme vardım ben vardığım bu faydalı çözümü herkesle paylaşmak istedim kimseye yanlış bilgi verdiğim flan yok beyefendi.
ben rahat rahat indirmelerimi yaparken telefonunda sorun yaşayıp telefondan soğumalarını istemiyorum insanlar okdar para veriyor bu ürünlere bari tam anlamıyla kullanabilsinler.

Oyla:

GoNaRD32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
ben rahat rahat indirmelerimi yaparken telefonunda sorun yaşayıp telefondan soğumalarını istemiyorum insanlar okdar para veriyor bu ürünlere bari tam anlamıyla kullanabilsinler.
Yaptığınız araştırmayı biz 1 aydır uğraşıyoruz. Zaten bugün itibariyle betalarada güncelleme geldi ve sorun çözüldü. Sorun google playde değil yanlış bilgi aktariyorsunuz iyi öğrenin önce sonra bilgi verirsiniz.

Oyla:

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
çok agresif cevaplar bunlar.ben telefonu 8.1.2 de aldım 8.1.4 güncellemesi geldi sorun başladı.beta sürüme geçtim .yine sorun devam ediyordu.en son 8.2.2 ye geçtim düzeldi.yok sorun googleplayde değilmiş yok iyi anlayın,nasıl cevap bunlar madem iyi anladın çözeydin bari.sorun herhangi birkaç kişinin indirdiği bir uygulama olsa sorun yok.sanki bu telefonu uzmanlar kullanıyorda yapamadı gibi irdeleme.varsa bir.çözümün söyle yapalı takdir edelim.

Oyla:

cagdas92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Yaptığınız araştırmayı biz 1 aydır uğraşıyoruz. Zaten bugün itibariyle betalarada güncelleme geldi ve sorun çözüldü. Sorun google playde değil yanlış bilgi aktariyorsunuz iyi öğrenin önce sonra bilgi verirsiniz.
kardeşim herşeyden önce efendi ce konuşmayı öğren sonra işe yarar bilgiler ver sonra da gel bana çözümü sun boş boş cevaplar vereceğine yararın dokunsun neyseki güncelleme geldi fakat hala sorunu olan arkadaşlar varmış dediğim şekilde google play sürümü 6.9.40.G-all (0) 3273544 olan sürüm sorunsuz çalışıyor sorun yaşayan arkadaşlar güncelleme yapmadan kullanabilir ve aynı zamanda aynı zamanda google play hizmetleri ni de 9.8.79 (448-137224771) sürümünü kullanabilirsiniz.

Oyla:

cagdas92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
yapmanız gereken adımlar-ayarlar,uygulamalar,google play store yi bulup verileri temizle ve güncellemeleri kaldır diyoruz sonra aynı şeyi google play hizmetlerini bulup aynısını uyguluyoruz. tabi tekrar güncellememesi için otomatik güncellemeleri durduruyoruz sonra rahatlıkla kullana bilirsiniz. faydalı olduysa ne mutlu bana iyi günler.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar gereksiz bir gerginlik var... Lütfen üslubumuza dikkat edelim. Google play kablosuz bekleniyor sorunun nedeni son google play uygulamasının MIUI 8.1.4 ve 8.2.1 sürümleriyle uyumsuz olmasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla MIUI sürümünü 8.2.2 yapan veya google play sürümünü düşüren arkadaşlarımızın sorunları çözülüyor. Aynı sorunun birden fazla çözümü olabileceğini göz ardı etmeyelim.

Oyla:

cagdas92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Arkadaşlar gereksiz bir gerginlik var... Lütfen üslubumuza dikkat edelim. Google play kablosuz bekleniyor sorunun nedeni son google play uygulamasının MIUI 8.1.4 ve 8.2.1 sürümleriyle uyumsuz olmasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla MIUI sürümünü 8.2.2 yapan veya google play sürümünü düşüren arkadaşlarımızın sorunları çözülüyor. Aynı sorunun birden fazla çözümü olabileceğini göz ardı etmeyelim.
dediğinize kesinlikle katılıyorum uyumsuzluk olduğundan dolayı bu tür sorunlar yaşanıyor.

Oyla:
Üst Alt