Yardım Play Store laneti

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
Arkadaşlar merhaba
Bu konudaki Rom - Evolution X 7.1 Android 13 OFFICIAL | AOSP
bu romu Evolation:@Davinci-16022023.zip
aylardır kullanıyorum hiçbir problemi yoktu. Dün yeni çıkan romlardan bazılarını denedim hoşuma gitmedi geri bu roma döndüm. Bu romda sertifika sorunu olmamasına rağmen, şuan netflix gibi bazı uygulamaları yükleyemiyorum. Rom atmadan önce gayet sağlıklı çalışıyordu ama şuan bazı uygulamaları indirmiyor cihaz ile uyumlu değil diyor. 10-15 defa temizden tekrar romu atmama rağmen bir türlü düzelmedi. Play store sertifikası var L1 sertifikası var sıkıntısız kullanıyordum kendi halt yememe kurulu düzen bozuldu. Root falan da yok telefonda. Acaba bu durumu nasıl çözerim kanser etti beni

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu sorun tüm custom romlarda yaşanıyor şuanda playstore sertifikalı görünür ama marketten netflix lightroom gibi uygulamaları indiremezsiniz. Bakalım geliştiricilerin hamlesi ne olacak hamle sırası onlarda :) Diğer bir sorun ise modlu veya eu rom ekibinin eklemiş olduğu sistem uygulamaları playstoreda güncelleme olarak görünüyor ama sürekli güncelleme hatası veriyor.
Custom romlarda çok bozdu eski tadı yok dil sorunu buglar hatalar aldı başını gidiyor.

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
Bu sorun tüm custom romlarda yaşanıyor şuanda playstore sertifikalı görünür ama marketten netflix lightroom gibi uygulamaları indiremezsiniz. Bakalım geliştiricilerin hamlesi ne olacak hamle sırası onlarda :) Diğer bir sorun ise modlu veya eu rom ekibinin eklemiş olduğu sistem uygulamaları playstoreda güncelleme olarak görünüyor ama sürekli güncelleme hatası veriyor.
Custom romlarda çok bozdu eski tadı yok dil sorunu buglar hatalar aldı başını gidiyor.
Bu problem yeni mi başladı önceden olmuyordu. Kanser etti yeminle kaldırıp vuracağım telefonu yere az kaldı

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu problem yeni mi başladı önceden olmuyordu. Kanser etti yeminle kaldırıp vuracağım telefonu yere az kaldı
Evet son 1-2 aydır xiaomi.eu custom rom geliştiricileri bu sorunla uğraşıyor playstore sertifikalı görünse bile işe yaramıyor NFC ve Google Pay çalışmıyor global rom kullanıp bootloader kilitlemek en temizi.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
32
Evet son 1-2 aydır xiaomi.eu custom rom geliştiricileri bu sorunla uğraşıyor playstore sertifikalı görünse bile işe yaramıyor NFC ve Google Pay çalışmıyor global rom kullanıp bootloader kilitlemek en temizi.
Bende sertfıkalı değil yazıyor fakat hepisini kullanıyorum :) stock rom garip geliyor insana ama :)

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
haberim olsa hiç ellemezdim telefonu mis gibi çalışıyordu herşey.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
32
Arkadaşlar merhaba
Bu konudaki Rom - Evolution X 7.1 Android 13 OFFICIAL | AOSP
bu romu Evolation:@Davinci-16022023.zip
aylardır kullanıyorum hiçbir problemi yoktu. Dün yeni çıkan romlardan bazılarını denedim hoşuma gitmedi geri bu roma döndüm. Bu romda sertifika sorunu olmamasına rağmen, şuan netflix gibi bazı uygulamaları yükleyemiyorum. Rom atmadan önce gayet sağlıklı çalışıyordu ama şuan bazı uygulamaları indirmiyor cihaz ile uyumlu değil diyor. 10-15 defa temizden tekrar romu atmama rağmen bir türlü düzelmedi. Play store sertifikası var L1 sertifikası var sıkıntısız kullanıyordum kendi halt yememe kurulu düzen bozuldu. Root falan da yok telefonda. Acaba bu durumu nasıl çözerim kanser etti beni
pixeli denedin mi ?
birde onu dene bakalım
belki işe yarar

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
32
usta 2 gündür bak google hesabından baktım 28 defa oturum açılmış artık denemeye giremeyeceğim büyük ihtimalle sinir oldum iyice
doğrudur :) Bir kere ben de yapmıştım eski ciihazım da en sonun da tekrar mıuı rom kurmuştum :) Özlenen günler

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
doğrudur :) Bir kere ben de yapmıştım eski ciihazım da en sonun da tekrar mıuı rom kurmuştum :) Özlenen günler
yaşlandık artık bu gidişle yeni telefon yolu görünüyor, emektar 9T yi rafa kaldırma zamanı yada satma zamanı geliyor yavaştan

Üst Alt