Yardım Play integrity fix çalışmıyor

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Experince Legacy
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar saatlerce uğraşıyorum XDA'dan denemediğim modül kalmadı daha önce kernel tabanlı rootlu telefonlarda bankacılık uygulamaları ve bazı uygulamalar root'u fark edemiyordu ama ne yaptılar bilmiyorum root her halükarda gözüküyor ne yapabilirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250130-213131_KernelSU Next.png
    Screenshot_20250130-213131_KernelSU Next.png
    210,1 KB · Görüntüleme: 17

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
18
Magisk kullanıyorsan bence magisk kullanma, KernelSU veya apatch kullan. KernelSU next kurulu ise modülünü github'tan indir çalıyorsa modül arayüzünde sus ✅ diye yazar. Şuan bir kaç deneme yaptım bankacılık uygulamaları göremiyor, play store da göremiyor, safety net de geçti yani cihaz sertifikalı. Dene bakalım belki işine yarar
Hocam Magisk kullanmayalı çok uzun aylar oluyor. KernelSU rahatlık ancak ne olduysa hiçbir şekilde şu aralar Ziraat uygulamasından root gizleyemiyorum. Bootloader spoofer ise çalışmıyor kafayı yedim. AnymoreKSU kerneldeydim. Gruplarına susfs kurulup kurulamayacağını sordum ama kimse yanıt vermedi. Son değişim listesinde KSU Next 1.0.4 desteği var deniyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk kullanıyorsan bence magisk kullanma, KernelSU veya apatch kullan. KernelSU next kurulu ise modülünü github'tan indir çalıyorsa modül arayüzünde sus ✅ diye yazar. Şuan bir kaç deneme yaptım bankacılık uygulamaları göremiyor, play store da göremiyor, safety net de geçti yani cihaz sertifikalı. Dene bakalım belki işine yarar
Sadece şöyle hocam, KSU üzerinde modüller kurulu PiF, YT Revanced Extended gibi. KSU Next geçtiğimde bu modüller KSU Next üzerinde görünmeye devam eder mi yoksa sıfırdan mı kurmam gerek?

Oyla:
Üst Alt