- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Redmi Note 9PRO
- Konular
- 5
Hocam hızlı şarji 18w kullaniliyor (ölçümlerime göre 10w olarak) 33w kullanilmiyor bir çözümü var mi sizde aceba ?
Çözümü vardı galiba yanlış hatırlıyor olabilirim biraz araştırıp tekrar yazarım burayaHocam hızlı şarji 18w kullaniliyor (ölçümlerime göre 10w olarak) 33w kullanilmiyor bir çözümü var mi sizde aceba ?
Magiskten modül kurup denedim durum bu modülü ekliyorumHocam hızlı şarji 18w kullaniliyor (ölçümlerime göre 10w olarak) 33w kullanilmiyor bir çözümü var mi sizde aceba ?
Hocam eline sağlık bunu buldum yukleyememistim . Magisk sürümü güncelleyince yükledim. Bu sorunla karşılaşan varsa magiski guncellesin.Magiskten modül kurup denedim durum bu modülü ekliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam maksimum 1080p 60 fps olarak çekiliyor 4K 60 fps denediyseniz olmaz.Kamerada 60 fps video çekilmiyor. Bunun bir çözümü var mı?
Valla hocam 60 fps in olduğu tüm şıklar bende kapalıydı. 1080p falan daHocam maksimum 1080p 60 fps olarak çekiliyor 4K 60 fps denediyseniz olmaz.
Hiç oynama yapmadan romu kurdum. Sistemin içinde gelen kamera programında 60 fps in olduğu tüm seçenekler kapalıydıValla hocam 60 fps in olduğu tüm şıklar bende kapalıydı. 1080p falan da
Hocam linage os 13 den dahami akiciResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miatoll (Redmi Note 9 serisi) kullanıcıları aylardır MIUI'ın arayüzünü kullanmaktan ve belli bir süre sonra başlayan kasma, donma, otomatik yeniden başlatma gibi sorunlardan fazlasıyla sıkıldım ve AOSP rom'a geçme kararı aldım kaç tane AOSP rom denedim bilmiyorum ama en sonunda sade fazla gereksiz özellik barındırmayan bir rom buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Daha dün kurmama rağmen 1 gün içerisinde güzel bir performans verdi oyun oynamadığım sürece ısınma problemi gibi bazı kasma donma gibi olaylar yaşamadım şarjdan %100 bir şekilde saat sabah 9 da uyandığım gibi çıkardım ve 20:30'a kadar kullandım tam bu saatte şarj %20 seviyesindeydi yani günlük kullanım için size fazlasıyla performans verir oyunda dahil.Android: 13
Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2023
İndirme Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklik Günlüğü:
V14.0.4.0.SJWMIXM'den güncellenmiş lekeler
• Gram kullanıcıları için mi kamera portre modu düzeltildi
• OSS sese geçildi
• Kaldırılan mi ses geliştirici (dirac)
• Genel olarak artan kararlılık, akıcılık ve küçük hatalar giderildi
•Temmuz Güvenlik Yaması
• Safetynet ve CTS varsayılan olarak geçer
Bu Romu Kurmak İçin OrangeFox 11.0.0 öneririm.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.