Rom Pixelexperience Rom (Yüz tanıma aktif)

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Eyvallah başkan sağolasın bide senden bişey isteyebilir miyim imkanın varsa ekran kaydı alarak 155 i arayıp kapatabilirmisin? Yani merak ettiğim tam olarak şu bir ara ben bunu kullandım çokta memnundum ama 155 i aradığım zaman ekranda konumu belirleyip 112 ye bağlıyordu. Başka romlarda böyle bişey yaşamadım ama bunda hep 112 ye attı beni 155 e ulaşamadım bir türlü. 155 tuşlayıp arama tuşuna bastığım anda konum belirleniyor gibi bir uyarı çıkıp konum iletiliyor gibi bişey yazıp 112 ye aktarıyor. Bu devam ediyormu diye merak ediyorum. Yoksa hemen geçmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
Acil çağrılar 112'ye bağlanıyor hocam. Duruma göre aktarma yapıyorlar. Bu normal bir durum ve bu romda da mevcut.

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Acil çağrılar 112'ye bağlanıyor hocam. Duruma göre aktarma yapıyorlar. Bu normal bir durum ve bu romda da mevcut.
Peki bunu eski sisteme çevirme şansımız varmı bilginiz var mı? Böyle kullanmak istemiyorum çünkü.

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Batarya ve akıcılık olarak hoşuma gitti, oyunlarda 44 dereceyi görüyor, yüz tanıması pek sağlıklı çalışmıyor yavaş ve genelde tanımıyor, ss almayı ve pil miktarını yazı ile göstermeyi bulamadım, miui kamerasını isterseniz anx camera programını flashlayabilirsiniz sosyal medya kullananlar için güzel bir rom.

Ekli dosyalar

• shot_2020-04-14_13-47-12.png
    shot_2020-04-14_13-47-12.png
    143,2 KB · Görüntüleme: 55

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Herkese merhabalar... Aosp rom hayranı birisi olarak bu son romları evet gayet olmuş.. lakin: yüz tanıma sürekli aaktif.. mesela telefonu masaya bırak hiçbişey yapmadan yaklaş açılıyor direk.. bu şarj konusunda sıkıntı verecektir diye tahmin ediyorum.. henüz yeni kurdum ilk şarjım.. ilerleyen günlerde dönüş sağlarım...

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Bende twrp ekranına geri atıyor sürümde eksiklik mi var acaba hangi sürümü kurdunuz?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Peki bunu eski sisteme çevirme şansımız varmı bilginiz var mı? Böyle kullanmak istemiyorum çünkü.
Hocam o verilen kararla alakalı bir şey. Amerikadaki 911 gibi o kısımdan ambulans itfaiye ve polise ulaşabiliyorsunuz ya onun gibi bir sisteme geçildi.

Taha Başar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Jsjsj
Cihazım
PocoF1
Konular
18
Herkese merhabalar... Aosp rom hayranı birisi olarak bu son romları evet gayet olmuş.. lakin: yüz tanıma sürekli aaktif.. mesela telefonu masaya bırak hiçbişey yapmadan yaklaş açılıyor direk.. bu şarj konusunda sıkıntı verecektir diye tahmin ediyorum.. henüz yeni kurdum ilk şarjım.. ilerleyen günlerde dönüş sağlarım...
Ben bir pocophone F1 kullanıcı olduğum için sadece benim telefonuma gelenlere bakıyorum ancak baktığım yerlerde hiç yüz tanımanın açık kaldığını görmedim youtubeye yüklenen videolarda

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Hocam o verilen kararla alakalı bir şey. Amerikadaki 911 gibi o kısımdan ambulans itfaiye ve polise ulaşabiliyorsunuz ya onun gibi bir sisteme geçildi.
Hocam bu konu hakkında bilgi sahibiyim. Zaten çalışma alanım içerisine giriyor :) Ancak benim takıldığım nokta başka bir romda 155-110-112 hangisini ararsan o düşüyor. Bulunduğum bölgede 112 sistemine geçilmedi. Ancak bu rom nedense yeni nesil 112 sistemini daha biz geçmeden uyguluyor :D

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam bu konu hakkında bilgi sahibiyim. Zaten çalışma alanım içerisine giriyor :) Ancak benim takıldığım nokta başka bir romda 155-110-112 hangisini ararsan o düşüyor. Bulunduğum bölgede 112 sistemine geçilmedi. Ancak bu rom nedense yeni nesil 112 sistemini daha biz geçmeden uyguluyor :D
İlginçmiş hocam :D

Üst Alt