- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Konular
- 9
4 vipeden kastın nedir hocam?Herzaman ki gibi hafıza kartına at twrp çalıştır 4 vipe yap sonra romu kur
4 vipeden kastın nedir hocam?Herzaman ki gibi hafıza kartına at twrp çalıştır 4 vipe yap sonra romu kur
cihazınıza uygun varsa indirebilirsiniz siteden cihazınızın modelini aratın eğer cihazınız varsa kurabilirsinizher telefona kurulabiliyor mu
Kurup denemeniz gerekiyor kendi kullanımınıza engel bir durum yoksa aynı romda devam edebilirsiniz tamamen size kalmış bir durumhocam merhaba. temiz yormayan, sade bir rom atmak istiyorum pixel experience google olmasından dolayı güvenli geliyor. önerir misiniz veya önereceğiniz başka rom var mıdır
evet öyle ancak siz benden bu konuda daha tecrübelisiniz danışmak istedim bu yüzden. sizin deneyimlerinize göre en stabili hangisiydi peki?Kurup denemeniz gerekiyor kendi kullanımınıza engel bir durum yoksa aynı romda devam edebilirsiniz tamamen size kalmış bir durum
evet öyle ancak siz benden bu konuda daha tecrübelisiniz danışmak istedim bu yüzden. sizin deneyimlerinize göre en stabili hangisiydi peki?