Yardım Pixel OS / Sweet Dokunmatik sorunu.

mustafabs2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RedMI Note10Pro
Konular
1
Selam arkadaşlar forumda yeniyim.
Kısa zaman önce RedMi Note 10 Pro (Sweet) 8/256 GB cihazıma Pixel OS (thirteen) kurmaya çalıştım her şeyi doğru yaptım sistem yüklendi ama dokunmatik çalışmıyor yardım eder misiniz?

Ajos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 lite 4g
Konular
7
Kısa zaman önce RedMi Note 10 Pro (Sweet) 8/256 GB cihazıma Pixel OS (thirteen) kurmaya çalıştım her şeyi doğru yaptım sistem yüklendi ama dokunmatik çalışmıyor yardım eder misiniz?
Hocam persist dosyasında sıkıntı var muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi flash ile flashlayın

Mi flash ile flashlayın
Buyur hocam daha önce yaşanmış

nazimozer53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nazım özer
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
merhaba, aynı sorunu bende yaşadım. bende custom recovery yüklediğim zaman dokunmatik çalışmadı otg den fare bağladım işlemleri öyle yaptım yine custom rom yükledim bu seferde yeni rom yüklenmiş haliyle açılan tlf dokunmatiği çalışmadı. anladığım kadarıyla note 10 pro nun bazı modellerinde farklı ekran montajı neden oluyormuş ve şu anda miui rom yüklemek dışında bir çözümü yokmuş.
denemedim ama biriside burada paylaşılan orange fox recoverylerden en üsttekilerde dokunmatik çalıştığını söyledi ama denemedim.

Üst Alt